3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Brazii de la stadion, puși la pământ, să facă loc unor terenuri de tenis moderne

Zilele trecute, brazii de pe aleea principală de la Stadionul Jean Pădureanu au fost puși la pământ. Se pare că în spatele acestei decizii se află firma care a cumpărat aleea și care deține și terenurile de tenis de câmp din incinta bazei sportive.

Posesorii terenurilor de tenis de câmp din incinta Stadionului Jean Pădureanu se pregătesc de modernizări destul de serioase. Firma care deține cele două terenuri a  cumpărat și aleea care duce spre clădirea unde funcționează CSM și s-ar fi apucat de „reabilitare”.

Primul pas a fost tocmai renunțarea la brazii situați de-o parte și de alta a acesti alei. Pentru aceste tăieri, se pare că firma în cauză deține toate autorizațiile necesare. FBT Invest vrea să amenajeze acolo o bază modernă dedicată tenisului de câmp, avizele necesare fiind deja obținute.

Potrivit proiectului depus la Agenția pentru Protecția Mediului, baza sportivă va fi dotată cu vestiare, toalete și un punct de alimentație publică, adică un sport cafe. Suprafața totală a terenului se apropie de 3.000 de metri pătrați.

Acolo vor fi amenajate trei terenuri de tenis duble și un teren de tenis simplu, cu posibilitate de joc sezonier (vara în aer liber/iarna acoperite de un balon presostatic, cu posibilitate de montare și relocare), parcare cu 4 locuri, alei pietonale și spații verzi. La toate acestea se adaugă și două tribune metalice cu capacitatea de 60 de locuri.

Foto: Dorin Dobrin 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...