-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

NOI restricții de circulație începând de mâine pe Bulevardul Decebal și pe mai multe străzi adiacente

Începând de mâine intră în vigoare noi restricții de circulație pe Bulevardul Decebal și pe străzile adiacente, din cauza lucrărilor desfășurate în această zonă.

Potrivit Primăriei Bistrița, începând de mâine intră în vigoare mai multe restricții de circulație pe Bulevardul Decebal și străzile adiacente. Se va închide circulația pe tronsonul cuprins între străzile Zimbrului și Gării.

De asemenea vor fi mai multe modificări ale circulației rutiere:

  • Pe strada Zimbului, în perioada execuției lucrărilor, circulația între Bulevardul Republicii și str. Liliacului se va desfășura în dublu sens, se vor desființa parcările existente, iar oprirea autovehiculelor va fi interzisă pe această stradă.
  • Pe strada Trandafirilor, pe sensul dintre str. Cuza Vodă spre str. Gării, va fi interzis virajul la stânga pe prima alee spre bl. Decebal și interzis accesul după intersecția cu str. Romană.
  • De asemenea, tot pe strada Trandafirilor, pe sensul dintre str. Gării spre str. Cuza Vodă, va fi interzis virajul la dreapta pe prima alee după str. Gării și accesul interzis se va muta după intersecția cu str. Romană.

Foto: Arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Invitație pentru turiști la Bistrița! Dacă doriți să vă simțiți ca și în Ucraina, să vedeți un oraș pe timp de pace, vă invităm cu mare drag! Cu cât veți veni mai târziu veți vedea ceea ce în Ucraina nu puteți vedea! Nu uitați cizmele de cauciuc și mersul pe jos! Vă așteptăm cu mare drag și interes pentru a promova acest zis oraș,, renovat,, de alesul cetățenilor actualul primar Turc în ultimul său mandat în viața! Sperăm!!! A demonstrat că nu are nevoie de tehnică militară etc.MIS grup a reușit cu succes să schimbe fața acestui fost oraș!! Putin dacă vrea să vadă succesul acestui primar este bine venit!

    • Marș Vic! Pasionat de ski in nomol? Se apuca mãmica ta de infratructura de anii’50 a Bistriței anu viitor cu un proiect mai bun?

  2. Acest incompetent politruc Turc după ce ca distruge orașul cu lucrări executate execrabil și acum urmează sa folosească la pasaj și materiale de proasta calitate dar la supra preț fata de primele materiale care aveau termen de livrare prea lung și nu se încadrau în timp în 2024 și tu și clica din primărie veți zbura și va veni un primar care 4 ani va repara aberațiile tale.

  3. Aș fi curios cine se ascunde sub comentariu tău ! Nu știu ce vârstă ai,ca sa zici că infrastructura este din anii 50 ! Problema este trebuia să se lucreze cu cap. Spart peste tot și terminat nimic! A doua problemă este lucru de mântuială! Podul de lemn din Sângeorz Băi déjà are probleme! Și ar mai fi multe exemple de lucru de mântuială pe care contribuabili îl plătesc!!! Așa că vezi dacă mamicuta Ta este de acord să plătească și ea! Că educație nu cred că a avut timp să-ți dea!!! Așa că fă-ți un selfie!!!

  4. Sau grăbit sa suga bani din fondurile comunității europene și au blocat tot orașul cu lucrările! Dacă se mai blochează și ,Bulevardul,strada Trandafirilor cu Cuza-Voda și Gară, pe unde mai circulăm? Bistrita pe timp de pace este ca, și în Ucraina pe timp de război!

  5. NOI RESTRICTI???? – LA BN. NU VIRA -LA STANGA- STRADA- BLOC. ETC -RASUL LUMI -NU AVEZI SEMNE DE CIRCULATIE AN BISTRITA .-NICI AN AFRICA NU SE DA ASA ANUNT. -PRIMITIV DIN R.P.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...