-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

Fostul primar al orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău: „Ce vom face când se vor surpa pistele de biciclete efectuate execrabil de MIS Grup?”

Fostul primar al orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău atrage atenția asupra lucrărilor efectuate de constructorul MIS Grup în stațiune. Potrivit acestuia, sunt probleme și cu pistele de biciclete de pe malul apei amenajate de constructor. Acesta susține că vor fi sesizate autoritățile abilitate pentru a verifica lucrările.

Unul dintre proiectele pe care a pus mâna MIS Grup la Sîngeorz-Băi include realizarea unui pod, a pistelor de biciclete de la intrarea până la ieșirea din oraș pe malul Someșului, pe 5 km. Bistrițeanul.ro a arătat ieri cum podul din lemn „unic în țară” deja are probleme, lăsându-se la mijloc. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

FOTO Podul de lemn de la Sîngeorz-Băi făcut de MIS Grup, nu se simte bine: s-a lăsat pe mijloc

Traian Ogâgău, fostul primar al orașului Sîngeorz-Băi atrage atenția  și cu privire la lucrările desfășurate de constructorul MIS Grup la cei 5 km de piste de biciclete. Imaginile făcute publice de fostul primar arată cum digurile menite să susțină malurile râului sunt măturate de apă, iar asfaltul de pe pistele de bicicliști deja s-a rupt, din cauza faptului alunecărilor de teren.

„Mă întreb ce vom face atunci când se vor surpa pistele datorită lucrărilor execrabile efectuate de către firma MIS GRUP.  Încă de la primul arocament le-am spus că NU SE RESPECTĂ modul de execuție însă ne-am lovit de o lipsa de dialog continuă și aroganță din partea patronului Petrică Farcaș, mai mult decât atât, diriginții de șantiere sunt mână în mână”, spune fostul primar, pe rețelele de socializare.

Acesta mai precizează că deja a discutat cu autoritățile competente în acest sens și a cerut expertize prin săpături aleatorii pentru a arăta că lucrările nu sunt conforme.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Dar la ăsta nu ii e rusine??? Cine a făcut proiectul? Cine a făcut licitația? Cine a dat lucrarea? El vorbește?
    Cind i se spunea că nu e ok proiectul că sunt in zone inundabile el era ăla deștept. Cât timp și a tras partea era bun MISul, când nu a mai cotizat nu e.
    Doamne ai milă de noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...