8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Bunătăți din Bistrița-Năsăud, la un click distanță! Ce ne pregătesc producătorii locali

Asociația Produs în Bistrița-Năsăud vine cu noi surprize pentru cei care ar vrea bunătăți din județul nostru, însă nu reușesc să ajungă în weekend la piața locală. În curând va fi gata un site, de unde vă veți putea comanda produsele, iar acestea vor ajunge la voi la ușă.

Prezentă în emisiunea matinală Bistrițeanul Live, Elena Bărbos, directorul Asociației „Produs în Bistrița-Năsăud”, a anunțat că pregătește un site pentru cei care nu reușesc să ajungă în weekend la piața locală de lângă Biserica Evenghelică, unde săptămână de săptămână se reunesc producătorii din județul nostru.

Acesta va avea și un magazin online pentru bistrițeni în prima fază, dar și un serviciu de precomandă, pentru cei care vor să se asigure că găsesc la piața locală ce caută și nu se epuizează produsele până ajung ei. Site-ul ar urma să fie gata în câteva luni.

„Site-ul este în lucru. În proporție de 80% el este dezvoltat și vom lansa în curând site-ul produs în Bistrița-Năsăud, care va conține și un magazin online. Vom avea trei posibilități de comandă: una este direct la producător, a doua este așa-zisul abonament, pot să-și comande luni pentru piața locală de sâmbătă și cu livrarea acasă pentru cei din Bistrița”, a declarat Elena Bărbos.

Și ideea unui magazin fizic este luată în calcul, însă acolo lucrurile sunt mai complicate. Deocamdată, parte din produse se găsesc în unitatea Lordinu de pe General Grigore Bălan și la Cămara Bunicii, magazin situat în aceeași zonă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.