20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Bunătăți din Bistrița-Năsăud, la un click distanță! Ce ne pregătesc producătorii locali

Asociația Produs în Bistrița-Năsăud vine cu noi surprize pentru cei care ar vrea bunătăți din județul nostru, însă nu reușesc să ajungă în weekend la piața locală. În curând va fi gata un site, de unde vă veți putea comanda produsele, iar acestea vor ajunge la voi la ușă.

Prezentă în emisiunea matinală Bistrițeanul Live, Elena Bărbos, directorul Asociației „Produs în Bistrița-Năsăud”, a anunțat că pregătește un site pentru cei care nu reușesc să ajungă în weekend la piața locală de lângă Biserica Evenghelică, unde săptămână de săptămână se reunesc producătorii din județul nostru.

Acesta va avea și un magazin online pentru bistrițeni în prima fază, dar și un serviciu de precomandă, pentru cei care vor să se asigure că găsesc la piața locală ce caută și nu se epuizează produsele până ajung ei. Site-ul ar urma să fie gata în câteva luni.

„Site-ul este în lucru. În proporție de 80% el este dezvoltat și vom lansa în curând site-ul produs în Bistrița-Năsăud, care va conține și un magazin online. Vom avea trei posibilități de comandă: una este direct la producător, a doua este așa-zisul abonament, pot să-și comande luni pentru piața locală de sâmbătă și cu livrarea acasă pentru cei din Bistrița”, a declarat Elena Bărbos.

Și ideea unui magazin fizic este luată în calcul, însă acolo lucrurile sunt mai complicate. Deocamdată, parte din produse se găsesc în unitatea Lordinu de pe General Grigore Bălan și la Cămara Bunicii, magazin situat în aceeași zonă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!