3.3 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

Bunătăți din Bistrița-Năsăud, la un click distanță! Ce ne pregătesc producătorii locali

Asociația Produs în Bistrița-Năsăud vine cu noi surprize pentru cei care ar vrea bunătăți din județul nostru, însă nu reușesc să ajungă în weekend la piața locală. În curând va fi gata un site, de unde vă veți putea comanda produsele, iar acestea vor ajunge la voi la ușă.

Prezentă în emisiunea matinală Bistrițeanul Live, Elena Bărbos, directorul Asociației „Produs în Bistrița-Năsăud”, a anunțat că pregătește un site pentru cei care nu reușesc să ajungă în weekend la piața locală de lângă Biserica Evenghelică, unde săptămână de săptămână se reunesc producătorii din județul nostru.

Acesta va avea și un magazin online pentru bistrițeni în prima fază, dar și un serviciu de precomandă, pentru cei care vor să se asigure că găsesc la piața locală ce caută și nu se epuizează produsele până ajung ei. Site-ul ar urma să fie gata în câteva luni.

„Site-ul este în lucru. În proporție de 80% el este dezvoltat și vom lansa în curând site-ul produs în Bistrița-Năsăud, care va conține și un magazin online. Vom avea trei posibilități de comandă: una este direct la producător, a doua este așa-zisul abonament, pot să-și comande luni pentru piața locală de sâmbătă și cu livrarea acasă pentru cei din Bistrița”, a declarat Elena Bărbos.

Și ideea unui magazin fizic este luată în calcul, însă acolo lucrurile sunt mai complicate. Deocamdată, parte din produse se găsesc în unitatea Lordinu de pe General Grigore Bălan și la Cămara Bunicii, magazin situat în aceeași zonă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...