-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

FOTO – Lunca Ilvei: S-au răsturnat, după ce un tractor le-a ieșit înainte!

Un accident rutier a avut loc în Lunca Ilvei. Un tractor a ieșit dintr-o curte, tăind calea unui autoturism care circula regulamentar. Acesta din urmă s-a răsturnat. Tractoristul e cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

O femeie de 59 de ani a fost rănită astăzi, în Lunca Ilvei. Aceasta se afla într-un autoturism care circula regulamentar pe o străduță din localitate.

La un moment dat, dintr-o curte, le-a ieșit în față un tractor. În urma impactului, mașina s-a răsturnat.

Pe un drum comunal din localitatea Lunca Ilvei, un bărbat de 46 de ani, din localitate care conducea un utilaj agricol, nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea din curtea unui imobil, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus, regulamentar, de o femeie de 40 de ani, din Lunca Ilvei. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” explică reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...