18.1 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

Burger cu foiță de aur și trufe – ultima „fiță” de la Maison du Claire

Maison du Claire nu ne lasă la greu vara aceasta și vine cu alți patru bugeri noi, ce vin să completeze bine cunoscuții Black Burger, Spicy Burger și Claire`s Burger. Unul dintre burgerii noi din meniu conține foiță de aur și trufe. Toți au chifle colorate cu ingrediente naturale.

Maison du Claire sau Căsuța Clarei a ridicat sprâncenele pofticioșilor încă de la deschidere cu mai mulți burgeri inediți. Este vorba despre Black Burger, care are chifle negre și îți gâdilă papilele gustative cu carne premium de vită, brânză cheddar, salată, castraveți murați, ceapă caramelizată, bacon și sos.

I se alătura varianta Spicy Burger, cu chiflă roșie, carne de vită, brânză cheddar, salată, castraveți murați, ceapă caramelizată, bacon, jalapeno și sos picant. Claire`s Burger a ajuns în scurt timp preferatul celor mici. Burgerul în chiflă verde conține brânză Haloumi, roșii, salată, castraveți murați, ceapă caramelizată, dovlecei, ardei copt și un sos special.

Maison du Claire a pregătit alți 4 noi burgeri cu care își propune să vă potolească foamea vara aceasta. Noutatea absolută este Luxury Golden Burger, cu chiflă neagră, „îmbogățit” cu foiță de aur, trufe, carne de vită caramelizată cu gorgonzola și gouda, roșii uscate, bacon prăjit și două sosuri secrete. Bucătarii food-truck-ului vă recomandă să sunați cu 30 de minute înainte dacă doriți acest burger.

Cu o chiflă galbenă (colorată cu extract natural de caisă) ne face cu ochiul și Sun Burger, care mai conține carne de vită premium caramelizată cu gouda, baby spanac, jalapeno, bacon, urechi de lemn și sos homemade.

Ce spuneți de o chiflă verde și carne de vită caramelizată cu camembert?!

Forest Burger are chifla verde (colorată natural cu extract de spirulină) și conține carne de vită premium caramelizată cu camembert, baby spanac, roșie uscată, castraveți murați, bacon și sos homemade.

Pretențioșii sunt așteptați și cu Salmon Burger, care adună într-o chiflă galbenă – chiftea de somon, roșie, mix de salată, salată coleslaw și cremă de brânză Philadelphia.

La food-truck mai găsiți și trei tipuri de cartofi prăjiți, una din variante incluzând și mozzarella, brânză de burduf, bacon, ceapă verde și sosuri. Li se alătură sandwich-uri cu șnițel sau cârnaț afumat, lipia cu carne de vită și mai româneștii mici. Găsiți și clătite cu ciocolată neagră sau albă, afine, caise, căpșuni, fructe de pădure, vișine, bomboane M&M sau biscuiți Oreo.

Dacă vi se face foame la ore mai târzii nu e nicio problemă! Food Truck-ul Maison du Claire este deschis și dispus să vă potolească foamea. Programul a fost prelungit până la 23:30 în timpul săptămânii și până la 03:00 vineri și sâmbătă.  Îi găsiți pe Bulevardul Republicii, nr 83, lângă Trezorerie.

Cei care vor să guste din noii burgeri și nu au chef să iasă din casă o pot face folosind numărul de telefon 0759463305.

Mai puteți citi:

FOTO: S-a deschis Cartofisseria „La maison du Claire”! Au adus la Bistrița o rețetă celebră de burgeri, din Dorobanții Bucureștiului

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...