6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Căianu Mic va avea echipe de fotbal și handbal, copii și juniori, sub aripa Gloriei Bistrița

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud înființează grupe de copii și juniori în comuna Căianu Mic. Antrenamentele se vor desfășura pe terenurile de sport din Dobric și Căianu Mare, dar și în sala de sport din Căianu Mic.

Primarul comunei Căianu Mic a purtat discuții cu managerul Gloriei, Eugen Cosma și au stabilit faptul că în perioada următoare vor demara proceduri pentru selecția copiilor din comună pentru cele două ramuri sportive, fotbal și handbal.

În acest moment, conform managerului Eugen Cosma, în club sunt legitimați aproximativ 1000 de sportivi care evoluează la diferite secții.

„În perioada următoare vom demara procedurile de selecție în vederea formării grupelor de copii și juniori la FOTBAL și HANDBAL!
Acest proiect se adresează tuturor copilașilor și tinerilor din comuna noastră! Antrenamentele se vor desfășura pe plan local, pe terenurile de sport din localitățile Dobric și Căianu Mare, precum și în sala de sport din Căianu Mic!

Toți copiii și tinerii selecționați, atât la fotbal, cât și la handbal, vor fi legitimați la Clubul Sportiv Gloria Bistrița 2018! Mulțumesc Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Clubului Sportiv Gloria Bistrița 2018, pentru concretizarea acestui parteneriat cu Primăria Căianu Mic, parteneriat atât de necesar pentru practicarea sportului pe plan local, județean și nu numai!”, spune primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...