20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Căutat de ANI la nici două luni de când a ajuns director la Parcul Industrial. Cine l-a pârât pe Ciobănică:

Consilierul Dumitru Ciobănică a ajuns în „vizorul” ANI. Acesta a fost „pârât” imediat după ce a ocupat funcția de director al Parcului Industrial Sărata.

Pe masa consilierilor locali se va afla azi o petiție și un răspuns al Agenției Naționale de Integritate.

ANI l-a „verificat” pe consilierul local Dan Dumitru Ciobănică, la solicitarea secretarei municipiului, Floare Gaftone. Aceasta a fost nevoită să ceară poziția Agenției, deoarece la sediul Primăriei Bistrița s-a depus o petiție în acest sens.

Mai exact, la scurt timp după ce Dumitru Ciobănică a fost numit director al Parcului Industrial Sărata, Marius Bălan a cerut verificarea de urgență dacă acesta nu se află în INCOMPATIBILITATE.

Astfel, în urma petiției, administrația locală a cerut celor de la ANI o poziție în legătură cu situația dată.

Conform Agenției de Integritate, Dumitru Ciobănică poate fi, în continuare, și consilier și director al Parcului Industrial Sărata.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Nu am parat nimic ci in calitate de fost presedinte PV si organizator al campaniei electorale PV am obligatia de a trata cum se cuvine si cere legea o astfel de situatie.
    Vedem in toata tara in mas-media cum apar incompatibilitatile la tot pasul la alesii locali.
    Acest demers s-a vrut sa fie facut in spiritul si litera legii pe care o asteptam cu totii sa fie aplicata corect.
    Despre raspunsul primit NO COMENT .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: