6.7 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Camionul de asistență care l-a însoțit pe pilotul Mihai Ban la Dakar a ajuns în zona de război, cu ajutoare pentru populația ucraineană

Camionul de asistență care l-a însoțit pe pilotul de raliu Mihai Ban la Dakar a ajuns în Ucraina, în zona Cernăuți, cu ajutoare pentru populația ucraineană.

Pilotul de raliu Mihai Ban, care cu doar o lună înainte de începerea războiului din Ucraina reușea să termine renumitul Dakar, nu a stat cu mâinile în sân.

Acesta și-a pus la dispoziție camionul de asistență care a însoțit echipajul la Dakar. Mastodontul a transportat ajutoare chiar în zona de conflict, în apropiere de Cernăuți, Ucraina.

„Cu ajutorul celui mai potrivit om să facă asta, pilotul de raliu năsăudean Mihai Ban (care și-a pus autoutilitara de asistență la dispoziție) am organizat un transport către Cernăuți, Ucraina, astfel încât donațiile noastre să ajungă direct la cei care au cea mai mare nevoie de ele”, a precizat primarul  orașului Năsăud, Dorin Vlașin.

Transportul a fost realizat din donațiile adunate la Centrul de Zi, precum și din cele puse la dispoziție de Asociația Fă Rai din ce Ai Feldru, Brutăria Niagara Năsăud și Catedrala Ortodoxă Sfântul Nicolae Năsăud.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...