-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Se prelungește campania de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase

ADI Deșeuri BN și Supercom Bistrița au decis să prelungească perioada de derulare a campaniei gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase.

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a decis prelungirea campaniei de colectare a deșeurilor voluminoase în Bistrița. Campania ar fi trebuit să se încheie în 2 septembrie.

În dorința de a oferi cetățenilor județului Bistrița-Năsăud servicii de salubritate de calitate, campania gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase în Bistrița și localitățile componente SE PRELUNGEȘTE până miercuri 6 septembrie 2023.

În cazul în care NU au fost colectate deșeurile voluminoase de pe raza municipiului Bistrița sau din localitățile componente, rugăm cetățenii să apeleze Dispeceratul Supercom – 0263.944”, transmite ADI Deșeuri BN.

Detalii despre campania de colectare a deșeurilor voluminoase – mai jos:

De luni, 28 august, puteți scăpa de deșeurile voluminoase! CÂND va ajunge mașina Supercom la tine:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. De ce nu se aduna si cauciucurile auto uzate, electricele si electrocasnicele vechi , ca o sa le gasiti azi-maine aruncate pe cursurile de ape, paduri si viroage … ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.