24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Se prelungește campania de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase

ADI Deșeuri BN și Supercom Bistrița au decis să prelungească perioada de derulare a campaniei gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase.

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a decis prelungirea campaniei de colectare a deșeurilor voluminoase în Bistrița. Campania ar fi trebuit să se încheie în 2 septembrie.

În dorința de a oferi cetățenilor județului Bistrița-Năsăud servicii de salubritate de calitate, campania gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase în Bistrița și localitățile componente SE PRELUNGEȘTE până miercuri 6 septembrie 2023.

În cazul în care NU au fost colectate deșeurile voluminoase de pe raza municipiului Bistrița sau din localitățile componente, rugăm cetățenii să apeleze Dispeceratul Supercom – 0263.944”, transmite ADI Deșeuri BN.

Detalii despre campania de colectare a deșeurilor voluminoase – mai jos:

De luni, 28 august, puteți scăpa de deșeurile voluminoase! CÂND va ajunge mașina Supercom la tine:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. De ce nu se aduna si cauciucurile auto uzate, electricele si electrocasnicele vechi , ca o sa le gasiti azi-maine aruncate pe cursurile de ape, paduri si viroage … ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.