12.6 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO: Incendiu devastator la o gospodărie, în Feldru. Lipite de casă- 12 butelii GPL

Un incendiu a izbucnit la o casă de locuit, în Feldru. Pericolul a fost unul cu atât mai mare cu cât de peretele casei era lipit un stand cu 12 butelii GPL.

Azi-noapte, în jurul orei 03.00, un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de locuit din Feldru.

Pompierii militari au fost direcționați la caz, găsind flăcări ce se manifestau pe o suprafață de 200 mp. Incendiul cuprinsese acoperișul casei de locuit și o anexă gospodărească.

Prima grijă a pompierilor a fost eliminarea perticolului unei explozii. De unul dintre pereții casei era lipit un stand cu 12 butelii GPL, iar alte două butelii se aflau în casă.

Când au sosit pompierii la locul intervenției, incendiul se manifesta violent la acoperișul casei, existând riscul unei explozii la un stand de 12 butelii GPL lipit de peretele casei.

Din fericire acestea au fost evacuate la timp din zona de pericol de către pompierii militari, două fiind extrase din interiorul locuinței.

În urma incendiului au ars aproximativ 200 mp din acoperișul casei, 160 mp tavane, pereții interiori, mobilier, electrocasnice, acoperișul anexei și 5 mp de cherestea” au transmis reprezentanții ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: