21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Campioana Europei, cetățean de onoare al municipiului Bistrița!

Unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-a avut vreodată Bistrița, Bernadette Szocs, va fi răsplătită cu un titlu de cetățean de onoare, dacă aleșii municipali își vor da acordul.

 

Nominalizarea acesteia vine la scurt timp după ce a reușit să câștige Europa Top 16, competiție la care au participat cele mai bune 16 jucătoare de tenis de masă de pe continent. Legitimată la CSM Bistrița în competițiile individuale, Berni a reușit să obțină medalia de aur după un parcurs excepțional, în finală învingând-o pe Jie Li, campioană europeană de patru ori.

 

După acest rezultat și toate celelalte obținute în carieră, directorul CSM Bistrița, Adrian Moldovan, directorul executiv al Direcției pentru Sport și Tineret al județului Bistrița-Năsăud, prof. Florian Constantin și directorul LPS Bistrița, prof. Mircea Gătej au transmis Primăriei Bistrița adrese prin care își exprimau dorința ca Bernadette Szocs să devină cetățean de onoare al municipiului.

 

Primarul Ovidiu Crețu a acceptat propunerea și va apărea sub forma unui proiect de hotărâre în cadrul următoarei ședințe a Consiliului Local Bistrița, în 22 februarie.

 

Un material cu Berni Szocs, campioană europeană la tenis de masă, AICI.

 

Foto: Arhivă Personală Bernadette Szocs

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...