13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Campioana Europei, cetățean de onoare al municipiului Bistrița!

Unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-a avut vreodată Bistrița, Bernadette Szocs, va fi răsplătită cu un titlu de cetățean de onoare, dacă aleșii municipali își vor da acordul.

 

Nominalizarea acesteia vine la scurt timp după ce a reușit să câștige Europa Top 16, competiție la care au participat cele mai bune 16 jucătoare de tenis de masă de pe continent. Legitimată la CSM Bistrița în competițiile individuale, Berni a reușit să obțină medalia de aur după un parcurs excepțional, în finală învingând-o pe Jie Li, campioană europeană de patru ori.

 

După acest rezultat și toate celelalte obținute în carieră, directorul CSM Bistrița, Adrian Moldovan, directorul executiv al Direcției pentru Sport și Tineret al județului Bistrița-Năsăud, prof. Florian Constantin și directorul LPS Bistrița, prof. Mircea Gătej au transmis Primăriei Bistrița adrese prin care își exprimau dorința ca Bernadette Szocs să devină cetățean de onoare al municipiului.

 

Primarul Ovidiu Crețu a acceptat propunerea și va apărea sub forma unui proiect de hotărâre în cadrul următoarei ședințe a Consiliului Local Bistrița, în 22 februarie.

 

Un material cu Berni Szocs, campioană europeană la tenis de masă, AICI.

 

Foto: Arhivă Personală Bernadette Szocs

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...