21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Se pregătește un brand al județului! Cât ne costă noua „identitate”

Anul acesta, Bistrița-Năsăud va avea propriul brand. De acest proiect se ocupă Consiliul Județean, care a și prins bani în acest sens, în bugetul de investiții pentru anul 2017.

Astfel, pentru servicii de creație și producție în vederea realizării constructului de brand al județului Bistrița-Năsăud, instituția a alocat nu mai puțin de 200.000 de lei.

Deocamdată nu se știe care este direcția urmată de Consiliul Județean în acest sens, lăsând sarcina construirii brandului, cel mai probabil, pe mâna specialiștilor. Până acum, simbolul promovat de instituție sub formă de semn de intrare în județ a fost o pană de păun stilizată. Penele de păun însoțesc clopurile din zona Năsăudului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...