17.9 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

FOTO/VIDEO – Am trăit s-o vedem și pe asta! O bârgăuancă faină și descurcăreață, la scăldat cu elefanții

Timp de mai bine de o lună de zile, Angie Cobuț, concurenta de pe Valea Bârgăului care făcea senzație anul trecut, în emisiunea culinară „Chefi la Cuțite”, a pornit în aventura vieții sale, o călătorie în Asia la care visa de ani de zile.

Împreună cu un nepot de-al său, Florin Bălan, stabilit la Londra, frumoasa bârgăuancă a pornit la drum din Alicante, a ajuns apoi în Singapore, unde au început și primele peripeții, cei doi turiști rămânând fără bani, după ce un card le-a fost clonat și golit de o sumă considerabilă, fapt care nu i-a descurajat pe cei doi aventurieri care și-au continuat călătoria prin Vietnam – ajungând la începutul lunii februarie în Japonia.

Aici au avut la dispoziție mai mult timp, și au reușit să facă și un videoclip pe care l-au prezentat pe pagina de socializare cu titlul „Astăzi nu mergem la lucru, astăzi ne facem seppuku…” – la care prietenii s-au grăbit să reacționeze cu comentarii „Sunteți bestiali! Sunteți geniali!

Cei doi aventurieri au ajuns apoi în Bangkok, Thailanda, unde au avut ocazia să „călărească” pe elefanți, dar și să facă baie alături de ei, moment în care prietenii au și „taxat-o” pe Angie Cobuț cu alte câteva comentarii admirative: „No, am trăit și am văzut-o și pe asta! O bârgăuancă faină și descurcăreață, făcînd baie cu elefanți! Bravo Angie, ești cea mai tare!

„A fost o călătorie grea, dar minunată. Tocmai am ajuns acasă, de două zile… Nu fac decât să mănânc și să dorm. Și mă trezesc la 4 dimineața, din cauza oboselii… Îmi trebuie timp să diger tot ce am văzut și s-a întâmplat…”, a povestit Angie Cobuț pentru Bistrițeanul.ro și a promis că va reveni cu mai multe detalii.

Angie Cobuț a absolvit Liceul „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului şi Universitatea Babeş-Bolyai, s-a stabilit în Spania, în Alicante de ani de zile, studiind și la Universitatea Alcala de Henares din Madrid.

VIDEO: Chefii la cuţite au rămas fără cuvinte. Angie Cobut a făcut senzaţie cu dezinvoltura şi râsul ei molipsitor: Să ne probăluim înainte…!

VIDEO: Bârgăuanca Angie Cobuţ a părăsit, cu ochii în lacrimi, competiţia „Chefi la Cuţite”

VIDEO: Spionaj culinar, nervi încordaţi la maximum, tensiune cruntă. Bistriţeanca – salvată de un ou…! 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...