24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

Campionatul Mondial de Fotbal se vede la Casa EMA! SUPER show astă-seară, cu Argentina și Croația!

Este una din cele mai puternice zile din grupele Campionatului Mondial de fotbal, iar spectacolul se anunță de trei ori mai grozav – dacă îl savurați pe terasa Casa Ema, alături de un pahar de bere rece și un prieten dispus oricând să se ia la harță pentru pronosticul corect!

Sunteți cu toții invitați astă-seară, de la ora 18:00 (Danemarca – Australia) sau de la ora 21:00 (când se joacă meciul de neratat între Argentina-Croația). Sunteți cu toții bine-veniți la un spectacol fotbalistic ce se anunță cel puțin incendiar și câteva halbe de bere rece, alături de prieteni buni la pronosticuri și alături de alți fani fideli ai fotbalului.

Azi, de la 21:00 merge proiectorul și curge berea! Să fie bine și să câștigăm fotbal!”, anunță organizatorii dispuși să ofere și premii surpriză pentru cei mai fideli spectatori.

De altfel, fiecare meci din Campionatul Mondial de Fotbal se poate savura la Casa EMA: proiectat pe Terasa de Vară și în interior la Căsuța EMA, dar și la televizoare pe terasă sau la cafenea!

Hai să vezi meciurile în 10 zile diferite, primește ștampile pe tichetul special și participă cu el la tombola din 15 iulie, unde poți câștiga o grămadă de premii faine de la partenerii noștri!
Rezervări la telefon 0773-330.968.
Parteneri: Cafenea Corso, CLEO Art Caffè, The Drinks Store, Bere a la Cluj, Pepsi, Roxana, Sportul bistritean, Crama Jelna, Zile Si Nopti Bistrita.
Photo/video: 4D Art
Powered by: EMA Grafix

Mai multe detalii amuzante despre meciurile pe care le puteți urmări în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal pe terasa de vară la Casa Ema – puteți să citiți chiar AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...

COLIBIȚA: Terasa și magazinul Delice Pan vă așteaptă cu bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud

Magazinul Delice Pan din Colibița vă așteaptă cu o terasă proaspăt reamenajată. Sunt disponibile acum 100...