6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Când pasiunea ia chip de om: Ioana Dărăban, voluntar ISU și ”Big Build”- cel mai mare proiect european de voluntariat

Ioana Dărăban este unul dintre ”veteranii” voluntariatului în cadrul ISU Bistrița – Năsăud – Programul ”Salvator din Pasiune”. Are mult peste 1000 de ore de voluntariat pe echipajele de Gărzii de Intervenție Sângeorz – Băi. CE a făcut în cei 4 ani de voluntariat

Dincolo de cursuri și pregătirea specifică, pasiunea de a salva vieți este acel mod de viață ales de oamenii cărora le pasă de aproapele lor.

E ceea ce însuflețește și dă personalitate fiecărui voluntar care duce lupta contra-cronometru alături de profesioniști. E o luptă pe care, cu foarte multă dăruire și încredere, o poți câștiga.

Aceasta este una din mulțimea de lecții pe care ne-o oferă programul ”Salvator din pasiune”.

Ioana Dărăban este o tânără care face parte din echipa de debut a programului. Ea s-a înscris la curs în 2016 și a făcut prima gardă SMURD în iulie 2017. De atunci, viața aproapelui a devenit prioritate.

La peste 1000 de ore de luptă asiduă contra-cronometru, tânăra bistrițeancă s-a remarcat prin promptitudinea cu care a răspuns fiecărei solicitări și prin implicarea totală în acțiunile de salvare. Mai mult, a participat cu bucurie la proiectul Big Build – cel mai mare proiect european prin care salvatorii construiesc pentru semeni zeci de case în timp record.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud o descriu ca fiind veselă, plină de viață, dornică să ajute comunitatea din care face parte.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...