22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

CAPCANĂ: Au închis lumina pe pasaje să vadă cum vă descurcați numai cu mirosul

Dacă vreți să vă testați gratis dacă aveți sau nu Coronavirus, puteți încerca o aventură pe pasajele din Bistrița, ălea reabilitate frumos (în poze) din bani europeni, cum le place să se laude. Dacă nu v-a atins COVID-ul și mai aveți miros sigur ieșiți din pasaje fără rahați pe tălpi, dar mai fericiți că ați scăpat neatinși din capcana întinsă de Primăria Bistrița.

Fiind un an special, în 2020, Primăria Bistrița propune o altfel de „vânătoarea de comori” prin pasajele orașului reabilitate cu milioane de euro. Premii pe măsura anului, le luați acasă, dar pe tălpi.

Ce au făcut administratorii orașului? Economie, să ne ajungă banii de pârtie. Au stins lumina pe pasajele din oraș, iar distracția începe odată cu lăsarea serii. Un bistrițean ne-a trimis indignat fotografiile care dovedesc că nu arde niciun bec prin pasajele reabilitate, iar să te încumeți să treci prin ele e o adevărată aventură. Dacă încă te ajută mirosul, te poți folosi de acest simț pentru a scăpa „neatins” din capcana întinsă de primărie. Dacă ești și înțelept, a doua oară nu mai treci pasajul noaptea, cu lumina stinsă, oricât de repede ai vrea să ajungi acasă!

Aprindeți, mă, lumina! Acu’ v-a luat economia? Și stingeți-o în primărie, consumați curentul degeaba pe acolo!

Vedeți ceva în fotografiile de mai jos? Nici noi. Da le-am pus să vă dați seama cam cum ar fi să treci noaptea prin pasajele prin bezna aia, într-o cursă cu obstacole frumos mirositoare.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...