1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

CAPCANĂ: Au închis lumina pe pasaje să vadă cum vă descurcați numai cu mirosul

Dacă vreți să vă testați gratis dacă aveți sau nu Coronavirus, puteți încerca o aventură pe pasajele din Bistrița, ălea reabilitate frumos (în poze) din bani europeni, cum le place să se laude. Dacă nu v-a atins COVID-ul și mai aveți miros sigur ieșiți din pasaje fără rahați pe tălpi, dar mai fericiți că ați scăpat neatinși din capcana întinsă de Primăria Bistrița.

Fiind un an special, în 2020, Primăria Bistrița propune o altfel de „vânătoarea de comori” prin pasajele orașului reabilitate cu milioane de euro. Premii pe măsura anului, le luați acasă, dar pe tălpi.

Ce au făcut administratorii orașului? Economie, să ne ajungă banii de pârtie. Au stins lumina pe pasajele din oraș, iar distracția începe odată cu lăsarea serii. Un bistrițean ne-a trimis indignat fotografiile care dovedesc că nu arde niciun bec prin pasajele reabilitate, iar să te încumeți să treci prin ele e o adevărată aventură. Dacă încă te ajută mirosul, te poți folosi de acest simț pentru a scăpa „neatins” din capcana întinsă de primărie. Dacă ești și înțelept, a doua oară nu mai treci pasajul noaptea, cu lumina stinsă, oricât de repede ai vrea să ajungi acasă!

Aprindeți, mă, lumina! Acu’ v-a luat economia? Și stingeți-o în primărie, consumați curentul degeaba pe acolo!

Vedeți ceva în fotografiile de mai jos? Nici noi. Da le-am pus să vă dați seama cam cum ar fi să treci noaptea prin pasajele prin bezna aia, într-o cursă cu obstacole frumos mirositoare.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...