O afacere de familie începută acum 20 de ani aduce astăzi pe mesele bistrițenilor preparate tradiționale din carne de porc, de cea mai bună calitate, pregătite cu răspundere, din inimă și cu respect față de clienți, la Sângeorz-Băi. Carmangeria Timoce are de astăzi o nouă prăvălie în Bistrița, după cea din Piața Decebal, în zona Lamă. Veți găsi aici de acum și preparate calde, la vitrină, inclusiv ciolane rotisate.
Povestea Carmangeriei Timoce din Sângeorz-Băi începe acum 20 de ani, cu un vis al unei familii și … cu produse de patiserie. Anii au trecut și de la un tată care muncea pentru a-și crește copiii s-a ajuns la o afacere de famile, în care cu toții, părinți și copii lucrează împreună să pună bunătăți pe masa celor care ajung să-i cunoască, iar mai apoi revin, cuceriți de calitatea produselor.
”Acum 20 de ani am început, cu ajutorul lui Dumnezeu, o afacere de familie pe partea de panificație. Vreo 5 ani de zile am dus acea afacere. Apoi am deschis, acum vreo 15 ani, o linie de carmangerie.
Dacă la început am lucrat singur, cu timpul, Dumnezeu m-a binecuvântat cu cinci copii, din care patru sunt și ei căsătoriți. Și, alături de Fineas și Octavian, am dezvoltat această afacere. Am deschis magazine de carne în Sângeorz Băi, chiar și un magazin ”La doi Pași”. Apoi am venit spre Bistrița unde am deschis un magazin de carne și în Piața Decebal. Acum, tot în Bistrița, am deschis noul magazin, în zona Lamă” – a povestit Octavian Timoce senior, pentru Bistrițeanul.ro.
De-a lungul timpului, focalizarea nu a fost pe bani și câștig, ci pe client și calitatea produselor, iar asta le-a adus succesul.
Gustul preparatelor din carne de porc făcute după rețetele proprii, desăvârșite de-a lungul anilor, dar și tehnologia de lucru folosită au făcut ca produsele lor să fie cerute de tot mai mulți bistrițeni. De altfel, cine ajunge o dată pe la ei, revine și a doua oară.
La Grill & Carmangeria Timoce, noul punct de lucru de pe str. Andrei Mureșanu din Bistrița (zona Lamă) preparatele tradiționale sunt făcute din carne de cea mai bună calitate.
„Toate produsele sunt gătite cu respect, cu responsabilitate, seriozitate și cu frică de Dumnezeu” – spune familia Timoce.
Mai mult, pentru vitrina caldă unde găsiți tot felul de bunătăți, se folosește aparatură de ultimă generație. De exemplu, cuptorul folosit pentru Grill este cuptorul RATIONAL iCombi Pro, un cuptor inteligent, care combină tehnologia avansată cu ușurința în utilizare. Datorită controlului precis al temperaturii și umidității, acest cuptor permite gătirea perfectă a oricăror preparate, menținându-le gustul și textura intacte.
Astfel că de acum, bistrițenii care au poftă de bucate tip fast – food, pot alege cu încredere Grill & Carmangeria Timoce, de la Lamă.
Aici veți găsi zilnic ciolane la rotisor, mici – rețetă personală a lui Octavian Timoce, cu care a cucerit sângeorzenii, ceafă de porc, fleică de porc, dar și o gamă variată de produse gătite pe loc, cum ar fi puiul rotisat sau scărița de porc.
Cei care iubesc să mănânce grătare sau grill-ul alături de brânzeturi, tot la Grill & Carmangeria Timoce se găsesc și brânzeturi și produse lactate din gama ”De Colțești”, o selecție de brânzeturi care îmbină tradiția românească cu măiestria elvețiană. Sunt făcute din lapte proaspăt, din ferme locale, iar sortimentele de brânzeturi sunt diversificate – de la simple, naturale, la maturate, cu arome intense de chilli și trufe.
”Afacerea merge bine, mulțumim lui Dumnezeu, putem trăi din ea, așa că vom mai deschide și în alte zone din Bistrița!” – promite Octavian Timoce senior.
Așadar, în Bistrița, Carmangeria Timoce vă așteaptă de astăzi nu doar în Piața Decebal, îi găsiți și pe strada Andrei Mureșanu, nr. 13, chiar lângă Patiseria Sweet Iris.
Puteți urmări pagina de Facebook a magazinului din Bistrița, pentru a rămâne la curent cu toate noutățile și ofertele.
Pe Instagram îi găsiți carmangeria.timoce, iar pe TikTok @carmangeria.timoce.