16.2 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Carmo-Lact Monor, producătorul de lactate cu cea mai mare evoluție din țară, din industrie: business-ul a crescut de 4 ori în ultimul deceniu

Carmo-Lact Prod Monor este producătorul de lactate din țară cu una dintre cele mai mari evoluții la nivel de cifră de afaceri, în ultimii ani, în industria lactatelor. De asemenea, producătorul din Bistrița-Năsăud se numără printre puținele companii cu acționariat român prezente în top cei mai mari procesatori de lapte din țară.

Potrivit unei analize a Ziarului Financiar, Carmo-Lact Prod este compania cu una dintre cele mai mari evoluții la nivel de cifră de afaceri în ultimii ani, în industria lactatelor. În ultimul deceniu, business-ul producătorului din Monor a crescut de patru ori.

De asemenea, Carmo-Lact Prod se numără printre puținele companii cu acționariat român prezente în top cei mai mari procesatori de lapte din România.

În 2023, cifra de afaceri a producătorului ajungea la 249 de milioane de lei, în creștere cu 19% față de anul precedent. Profitul ajungea la 28,5 milioane de lei în 2023, de trei ori mai mare decât cel înregistrat în anul anterior.

Carmo-Lact Prod se numără și printre primii 10 cei mai mari cumpărători de lapte din România. Producătorul din Bistrița-Năsăud cumpără mai mult lapte decât Friesland Câmpina, care deține brandurile Napolact, Oke, Dots sau Milli.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!