25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Casa EMA, cel mai fericit loc din oraș în luna mai!

Casa EMA vine cu vești bune! Azi, cât e ziua de lungă, e Happy Day! În traducere liberă, reduceri-reduceri-reduceri pentru oameni relaxați, activi și sănătoși.

Multă distracție, prețuri care-ți fac cu ochiul chiar dacă ești la birou, relaxare – astăzi, la Casa EMA, căci e Happy Day. De la 8 dimineața și până deseară la 23 ai oferte de neratat: abonamentul la piscină relaxare la 169 de lei, cel de fitness fără antrenor la 99 de lei, o intrare la piscină la 17 lei la orice oră și limonada Senzație la doar 3 lei.

De obicei, joi la ora asta ești la muncă, dar Casa EMA s-a gândit la toate: poți să achiziționezi online abonamentul cu ședințe de relaxare la piscină, dacă intri AICI.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.