20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Unde sunt situate și ce valoare au proprietățile care i-au adus probleme cu legea fostului preot Cristian Pomohaci

Fostul preot Cristian Pomohaci este cercetat penal pentru că nu a declarat corespunzător veniturile din chiriile încasate pentru proprietățile sale. Acesta a fost audiat ieri la Parchetul General. Averea impresionantă a fostului preot:

Ieri, la Parchetul General a fost audiat fostul preot Cristian Pomohaci. Nu a fost vorba despre acuzațiile vechi de abuz sexual al unor minori, ci un nou dosar, de evaziune fiscală.

Procurorii îl acuză pe Pomohaci că nu ar fi declarat corespunzător, la stat veniturile încasate preț de cinci ani, din chirii. Suma nedeclarată de fostul preot ar ajunge la 152.000 de euro. Acestuia i s-a pus poprire pe conturi. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Ce avere are fostul preot ? Potrivit EVZ, acesta ar fi deținut, în total, 8 apartamente doar în Cluj-Napoca. Acestea sunt situate în cele mai bune zone ale orașului Cluj-Napoca și au fost cumpărate în ultimii 10 ani. Apartamentele, care sunt date în chirie, ar valora mai bine de un milion de euro.

Presa națională spune că acestea nu ar fi singurele apartamente deținute de preot, fapt confirmat și de procurori, care vorbesc despre 11 proprietăți. Preotul-cântăreț ar mai deține proprietăți în Bistrița, București, Timișoara sau Brașov. În urma scandalului din 2017, Cristian Pomohaci ar fi vândut un apartament pe care îl deținea în Brașov, cu 100.000 de euro.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!