21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Unde sunt situate și ce valoare au proprietățile care i-au adus probleme cu legea fostului preot Cristian Pomohaci

Fostul preot Cristian Pomohaci este cercetat penal pentru că nu a declarat corespunzător veniturile din chiriile încasate pentru proprietățile sale. Acesta a fost audiat ieri la Parchetul General. Averea impresionantă a fostului preot:

Ieri, la Parchetul General a fost audiat fostul preot Cristian Pomohaci. Nu a fost vorba despre acuzațiile vechi de abuz sexual al unor minori, ci un nou dosar, de evaziune fiscală.

Procurorii îl acuză pe Pomohaci că nu ar fi declarat corespunzător, la stat veniturile încasate preț de cinci ani, din chirii. Suma nedeclarată de fostul preot ar ajunge la 152.000 de euro. Acestuia i s-a pus poprire pe conturi. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Ce avere are fostul preot ? Potrivit EVZ, acesta ar fi deținut, în total, 8 apartamente doar în Cluj-Napoca. Acestea sunt situate în cele mai bune zone ale orașului Cluj-Napoca și au fost cumpărate în ultimii 10 ani. Apartamentele, care sunt date în chirie, ar valora mai bine de un milion de euro.

Presa națională spune că acestea nu ar fi singurele apartamente deținute de preot, fapt confirmat și de procurori, care vorbesc despre 11 proprietăți. Preotul-cântăreț ar mai deține proprietăți în Bistrița, București, Timișoara sau Brașov. În urma scandalului din 2017, Cristian Pomohaci ar fi vândut un apartament pe care îl deținea în Brașov, cu 100.000 de euro.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.