-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Unde sunt situate și ce valoare au proprietățile care i-au adus probleme cu legea fostului preot Cristian Pomohaci

Fostul preot Cristian Pomohaci este cercetat penal pentru că nu a declarat corespunzător veniturile din chiriile încasate pentru proprietățile sale. Acesta a fost audiat ieri la Parchetul General. Averea impresionantă a fostului preot:

Ieri, la Parchetul General a fost audiat fostul preot Cristian Pomohaci. Nu a fost vorba despre acuzațiile vechi de abuz sexual al unor minori, ci un nou dosar, de evaziune fiscală.

Procurorii îl acuză pe Pomohaci că nu ar fi declarat corespunzător, la stat veniturile încasate preț de cinci ani, din chirii. Suma nedeclarată de fostul preot ar ajunge la 152.000 de euro. Acestuia i s-a pus poprire pe conturi. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Ce avere are fostul preot ? Potrivit EVZ, acesta ar fi deținut, în total, 8 apartamente doar în Cluj-Napoca. Acestea sunt situate în cele mai bune zone ale orașului Cluj-Napoca și au fost cumpărate în ultimii 10 ani. Apartamentele, care sunt date în chirie, ar valora mai bine de un milion de euro.

Presa națională spune că acestea nu ar fi singurele apartamente deținute de preot, fapt confirmat și de procurori, care vorbesc despre 11 proprietăți. Preotul-cântăreț ar mai deține proprietăți în Bistrița, București, Timișoara sau Brașov. În urma scandalului din 2017, Cristian Pomohaci ar fi vândut un apartament pe care îl deținea în Brașov, cu 100.000 de euro.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: