26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Dreptate cu forța: Un locuitor din Beclean și-a pocnit vecinul cu parul în cap

Jandarmii de la Beclean au fost nevoiți să intervină ieri seară ca să aplaneze un scandal izbucnit între doi vecini dintre care unul a fost izbit cu parul în cap şi în zona mâinii stângi. Care a fost mărul discordiei:

Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au intervenit miercuri seara în jurul orei 20:30, pentru aplanarea unui scandal. Motivul altercaţiei dintre cei doi a fost unul cât se poate de banal: unul dintre cetățenii din Beclean a uitat să-și supravegheze cele aproximativ 25-30 de vaci, care au dat năvală într-o livadă, producând pagube materiale.

Orbit de furie la vederea problemelor generate de vacile din livadă, proprietarul terenului a pus mâna pe par, lovindu-și vecinul de 53 de ani în zona capului şi a mâinii stângi.

În urma apelului la 112, jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi după edificarea asupra faptelor săvârşite, au întocmit pe numele agresorului actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost predate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Proprietarul animalelor a fost sancţionat cu avertisment scris, pentru lăsarea în libertate şi fără supraveghere a animalelor, conform legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată, art. 2, alin. 17 – a mai precizat Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Jandarmeriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: