7.1 C
Bistrița
luni, septembrie 20, 2021

Cum ar fi să-ți începi ziua savurând o înghețată de ștrudel cu mere sau de cremeș? De azi, se poate, chiar în centrul Bistriței!

Împletind rețetele tradiționale cu produsele autentice, gelateria Merigo aduce o explozie de gusturi și un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Înghețata artizanală delicioasă, cremoasă și proaspătă, de diferite sortimente, își așteaptă, de azi, pofticioșii și iubitorii de dulce. Iar ca senzație și unic în Bistrița, de acum, puteți savura înghețată de cremeș sau de ștrudel cu mere.

A venit căldura și cu mic, cu mare, toată lumea caută să se răcorească. Și ce mod mai bun de a te răcori, dacă nu savurând o înghețată? Ei bine, de azi, în Bistrița, există o nouă gelaterie: Merigo!

Aici, rețetele tradiționale și produsele autentice se îmbină perfect pentru a crea, prin grijă, pasiune și pricepere, cele mai delicioase și cremoase înghețate artizanale.

„Produsele noastre sunt făcute în laborator propriu și sunt proaspete în fiecare zi. Specialitățile moderne de înghețată sunt o adevărată experiență Gourmet”, explică managerul gelateriei Merigo, Loredana Nicolae.

Pe lângă calitatea produselor oferite, Merigo își surprinde clienții cu numeroase sortimente de înghețată.

În fiecare zi, în vitrine, avem 16 feluri de înghețată. Dar nu vor fi aceleași, zilnic. Ci vom veni cu noi și noi gusturi”, promit cei de la Merigo.

Fistic bronte, caramel sărat, căpșuni, mango, melon, raffaello, ciocolată, snikers, cheescake sunt doar câteva din felurile de înghețată ce așteaptă să fie savurate de bistrițenii iubitori de dulce.

„Avem două sortimente de înghețată care nu se găsesc în Bistrița. Înghețata cremeș, cu foi de cremeș tradițional și înghețata de ștrudel cu mere. Aceste două feluri de înghețată nu se mai găsesc în Bistrița”, a mai spus Loredana Nicolae.

Mai mult, la gelateria Merigo, pofticioșii pot savura și cafea italienească, cafea cu înghețată, Milk Shake cu înghețată tradițională, fresh-uri sau smoothie-uri cu fructe și legume.

„Iar dacă le e foame, pot mânca și sadwichiuri. Pentru că noi oferim o explozie de gusturi și o varietate de produse. Înghețata cremoasă, dar și băuturi sau mâncare pentru pofticioși”, spune managerul gelateriei.

Așadar, răsfățați-vă papilele gustative, începând de azi, la Gelateria Merigo! O găsiți pe Bulevardul Republicii, la parterul clădirii Shoping Center.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....

Italtextil Sărata, Fan Curier Bistrița, Rombat și Leoni fac angajări! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Curier, Italtextil Sărata sau RCB Electro...