6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Catalogul Şcolar Electronic dezvoltat de CASE Software, oferit GRATUIT şcolilor din judeţ

Firma din Beclean care a dezvoltat catalogul online, vine in sprijinul şcolilor din judeţ care nu au reuşit să implementeze sistemul de catalog digital şi îl oferă acestora gratuit pentru anul şcolar în curs.

Catalogul Școlar Electronic (https://www.casesoftware.ro/index.php/catalog-scolar) este o platformă web ce poate fi accesată de către director, secretar, profesori, părinți și elevi, pentru a le permite să interacționeze, să comunice mai eficient dar și să le ușureze munca.

Chiar dacă semestrul este deja început elevii şi părinţii pot beneficia cu ajutorul acestui catalog de transparenţă şi acces în timp real la notele, absenţele şi situaţia eleviilor.

Profesorii nu au doar un sistem de notare a notelor, calificativelor şi absenţelor, ci pot ţine cont de activitatea la oră acordând plusuri şi minusuri elevilor, care pot fi transformate, la nevoie, într-o notă/calificativ. Aceştia pot acorda şi o evaluare semestrială privind activitatea şcolară, comportamentul şi evoluţia pentru fiecare elev.

Catalogul digital este util şi pentru secretariat, un astfel de sistem online este menit să înlocuiască numeroase formulare pe hârtie. Munca secretarilor este uşurată, datele introduse se pot transforma în diverse rapoarte şi statistici, pot genera
automat și printa foile matricole, pot lista catalogul și îl pot arhiva, conform regulamentului în vigoare.

Dezvoltatorii nu a uitat nici de elevi, care pot accesa diverse statistici menite să îi ajute în procesul de învăţare. Ei pot vedea, în timp real, notele şi absenţele la fiecare materie şi pot evalua profesorul la sfârşit de semestru (datele fiind colectate doar la nivel de statistică).

Acest Catalog Virtual a fost conceput dupa caietul de sarcini al Ministerului Educaţiei, urmând să fie implementate astfel de sisteme în toate şcolile din România.

Şcolile din judeţ care doresc să utilizeze gratuit anul acesta şcolar îi pot contacta pe cei de la CASE Software la numărul de telefon 0768.627.771. Pe site-ul www.casesoftware.ro, puteţi vedea şi alte aplicaţii dezvoltate pentru şcoli, dar şi serviciile de website all inclusive oferite acestora.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: