-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Ancuța Cîrcu nu s-a ținut de promisiune! Lenjeria de pat promisă Arestului de la IPJ se lasă așteptată

Vloggerul și politicianul Ancuța Cîrcu nu s-a ținut de promisiune, deși a trecut mai bine de jumătate de an de când a făcut-o. În martie, aceasta spunea că va dona lenjerie de pat și detergent pentru Arest. Asta după ce a petrecut 19 zile în Arestul IPJ BN.

În martie, după ce ieșea din Arestul Inspectoratului de Poliție Județean, Ancuța Cîrcu promitea public că va dona lenjerie de pat pentru paturile de acolo. La acea dată, vloggerul și politicianul Ancuța Cîrcu susținea că dacă mâncarea i s-a părut foarte bună, de lenjeria de pat nu a fost mulțumită deloc. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Motiv pentru care se oferea să doneze lenjerie de pat nouă și detergenți pentru Arestul IPJ BN. Ei bine, la mai bine de jumătate de an de la această promisiune, lenjeria de pat încă n-a ajuns pe paturile Arestului poliției bistrițene.

Întrebată la Bistrițeanul Live de ce nu s-a ținut de promisiune, Ancuța Cîrcu a spus  că „e în lucru”:

„Sunt în acest lucru de schimbat al lenjeriei. Sunt 40 de paturi acolo, am spus că mă ocup de jumătate. 20 din cele 40 de paturi le voi schimba eu. Acolo sunt lenjerii mizerabile, infecte. Eu fac acest lucru pentru că este o nedreptate, acolo intră oameni fără vină”, a precizat Ancuța Cîrcu.

Emisiunea la care a fost prezentă Ancuța Cîrcu o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...