24.1 C
Bistrița
marți, iunie 22, 2021

Ancuța Cârcu vrea să doneze lenjerie de pat și detergenți Arestului de la poliția bistrițeană

După ce a petrecut două săptămâni și jumătate în arest la IPJ BN, Ancuța Cârcu spune că mâncarea a fost bună, însă de lenjeria de pat n-a fost mulțumită. Mai mult, aceasta vrea să doneze lenjerie de pat și produse de curățenie pentru Arest.

19 zile a petrecut Ancuța Cârcu în arest, la Inspectoratul de Poliție Județean. Fără acces la rețelele de socializare, bistrițeanca și-a omorât timpul citind. Aceasta a spus pentru clujust.ro că în cele 19 zile a reușit să citească 12 cărți.

Bistrițeanca acuzată de înlesnirea practicării prostituției a fost mulțumită de mâncarea primită, deși spune că colegele ei de celulă nici nu se puteau uita la preparte: „Eu zic că mâncarea era bună. Se face la Penitenciar, în căldări d-alea mari. Ciorba ciorbă, iahnia de fasole foarte bună. N-am ce să spun”.

Aceasta a fost nemulțumită însă de lenjeria de pat, fapt ce a determinat-o să se implice și să pregătească donații pentru arestați:

„Vreau să mă implic, să schimb fața arestului cu 5 găleți noi cu mopuri, partea de televizoare, 40 de cearșafuri, plicuri de saltea, perne și fețe de perne. O să le cumpără fără greșeală calitatea I. Mărimea 90 pe 2 metri, așa sunt saltele acolo. 50 de kg de dero și detergent de spălat pe jos. Atât lipsește la Arestul din Bistrița”, a mai spus Ancuța Cârcu, pentru clujust.ro.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...