10.9 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

Câte 10 candidați se bat pe un post scos la concurs de Casa Județeană de Pensii

Bistrițenii vor să lucreze la stat, asta constatăm când privim câți s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor disponibile la Casa Județeană de Pensii. Nu mai puțin de 127 de persoane s-au înscris pentru ocupare a 13 posturi.

Casa Județeană de Pensii angajează 10 consilieri debutanți și 3 referenți debutanți. Cam câtă lume vrea să se angajeze la stat ne-o arată și concursul organizat pentru ocuparea celor 13 posturi.

Nu mai puțin de 127 de persoane s-au înscris la concurs. Pentru postul de consilier debutant s-au înscris 91 de persoane, două dosare fiind respinse. Candidații respectivi nu au putut prezenta acte de studii valabile sau specificate în anunțul de concurs.

Pentru cele 3 posturi de referent debutant s-au înscris la concurs 36 de persoane. Cei care au rămas în cursă mai au de trecut printr-o probă scrisă  eliminatorie, care presupune rezolvarea unor teste grilă. Ultima etapă este cea a interviului, unde vor ajunge cei mai buni. Noii angajați vor evalua dosare în vederea recalculării pensiilor.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...