10.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Câte 10 candidați se bat pe un post scos la concurs de Casa Județeană de Pensii

Bistrițenii vor să lucreze la stat, asta constatăm când privim câți s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor disponibile la Casa Județeană de Pensii. Nu mai puțin de 127 de persoane s-au înscris pentru ocupare a 13 posturi.

Casa Județeană de Pensii angajează 10 consilieri debutanți și 3 referenți debutanți. Cam câtă lume vrea să se angajeze la stat ne-o arată și concursul organizat pentru ocuparea celor 13 posturi.

Nu mai puțin de 127 de persoane s-au înscris la concurs. Pentru postul de consilier debutant s-au înscris 91 de persoane, două dosare fiind respinse. Candidații respectivi nu au putut prezenta acte de studii valabile sau specificate în anunțul de concurs.

Pentru cele 3 posturi de referent debutant s-au înscris la concurs 36 de persoane. Cei care au rămas în cursă mai au de trecut printr-o probă scrisă  eliminatorie, care presupune rezolvarea unor teste grilă. Ultima etapă este cea a interviului, unde vor ajunge cei mai buni. Noii angajați vor evalua dosare în vederea recalculării pensiilor.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.