3.5 C
Bistrița
marți, decembrie 7, 2021

Câte 10 candidați se bat pe un post scos la concurs de Casa Județeană de Pensii

Bistrițenii vor să lucreze la stat, asta constatăm când privim câți s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor disponibile la Casa Județeană de Pensii. Nu mai puțin de 127 de persoane s-au înscris pentru ocupare a 13 posturi.

Casa Județeană de Pensii angajează 10 consilieri debutanți și 3 referenți debutanți. Cam câtă lume vrea să se angajeze la stat ne-o arată și concursul organizat pentru ocuparea celor 13 posturi.

Nu mai puțin de 127 de persoane s-au înscris la concurs. Pentru postul de consilier debutant s-au înscris 91 de persoane, două dosare fiind respinse. Candidații respectivi nu au putut prezenta acte de studii valabile sau specificate în anunțul de concurs.

Pentru cele 3 posturi de referent debutant s-au înscris la concurs 36 de persoane. Cei care au rămas în cursă mai au de trecut printr-o probă scrisă  eliminatorie, care presupune rezolvarea unor teste grilă. Ultima etapă este cea a interviului, unde vor ajunge cei mai buni. Noii angajați vor evalua dosare în vederea recalculării pensiilor.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...