21.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

SERVOPLUS Șintereag: Stația ITP, deschisă până la orele 20.00, de luni până vineri

Servoplus Șintereag oferă servicii ITP pentru toate categoriile de autovehicule, remorci și semiremorci, inclusiv cele agabaritice, atât în zilele de lucru, dar și sâmbăta.

Când deții un vehicul și vrei ca acesta să îți ofere siguranță maximă la deplasarea pe drumurile publice, cauți o stație care să facă Inspecția Tehnică Periodică. Este vorba despre controlul de specialitate, efectuat în ateliere mecanice performante.

Odată efectuată, verificarea ITP atestă îndeplinirea de către autovehicul a tuturor regulilor tehnice, astfel încât rularea sa pe drumurile publice să se facă în siguranță.

Însă nu de puține ori te-ai confruntat cu lipsa de sincronizare între programul tău și programul stațiilor pe care le aveai în listă. Ba mai mult, vehiculul pe care îl dețineai nu se înscria în lista celor pentru care se făcea controlul în anumite stații. De acum, însă, găsești soluția la Servoplus Filadelfia Autoservice.

SERVOPLUS Șintereag pune la dispoziția deținătorilor de vehicule propria Stație ITP, care va funcționa pe parcursul a 12 ore pe zi de luni până vineri de la ora 8.00 la 20.00, iar sâmbăta – de la 8.00 la 14.00.

Programările se vor face la numerele de telefon: 0758/817065 sau 0787/761463.

Timpul este prețios, ITP-ul este obligatoriu- iar lipsa lui se sancționează cu puncte de penalizare, puncte amendă și reținerea certificatului de înmatriculare, verificarea ulterioară a autovehiculului în vederea redobândirii talonului efectuându-se numai la R.A.R.

Pentru siguranța ta și a mașinii tale, Servoplus Filadelfia Autoservice te așteaptă pe DN 17, la ieșirea din Șintereag spre Beclean, pe partea dreaptă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...