10 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

SERVOPLUS Șintereag: Stația ITP, deschisă până la orele 20.00, de luni până vineri

Servoplus Șintereag oferă servicii ITP pentru toate categoriile de autovehicule, remorci și semiremorci, inclusiv cele agabaritice, atât în zilele de lucru, dar și sâmbăta.

Când deții un vehicul și vrei ca acesta să îți ofere siguranță maximă la deplasarea pe drumurile publice, cauți o stație care să facă Inspecția Tehnică Periodică. Este vorba despre controlul de specialitate, efectuat în ateliere mecanice performante.

Odată efectuată, verificarea ITP atestă îndeplinirea de către autovehicul a tuturor regulilor tehnice, astfel încât rularea sa pe drumurile publice să se facă în siguranță.

Însă nu de puține ori te-ai confruntat cu lipsa de sincronizare între programul tău și programul stațiilor pe care le aveai în listă. Ba mai mult, vehiculul pe care îl dețineai nu se înscria în lista celor pentru care se făcea controlul în anumite stații. De acum, însă, găsești soluția la Servoplus Filadelfia Autoservice.

SERVOPLUS Șintereag pune la dispoziția deținătorilor de vehicule propria Stație ITP, care va funcționa pe parcursul a 12 ore pe zi de luni până vineri de la ora 8.00 la 20.00, iar sâmbăta – de la 8.00 la 14.00.

Programările se vor face la numerele de telefon: 0758/817065 sau 0787/761463.

Timpul este prețios, ITP-ul este obligatoriu- iar lipsa lui se sancționează cu puncte de penalizare, puncte amendă și reținerea certificatului de înmatriculare, verificarea ulterioară a autovehiculului în vederea redobândirii talonului efectuându-se numai la R.A.R.

Pentru siguranța ta și a mașinii tale, Servoplus Filadelfia Autoservice te așteaptă pe DN 17, la ieșirea din Șintereag spre Beclean, pe partea dreaptă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.