-7.6 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

SERVOPLUS Șintereag: Stația ITP, deschisă până la orele 20.00, de luni până vineri

Servoplus Șintereag oferă servicii ITP pentru toate categoriile de autovehicule, remorci și semiremorci, inclusiv cele agabaritice, atât în zilele de lucru, dar și sâmbăta.

Când deții un vehicul și vrei ca acesta să îți ofere siguranță maximă la deplasarea pe drumurile publice, cauți o stație care să facă Inspecția Tehnică Periodică. Este vorba despre controlul de specialitate, efectuat în ateliere mecanice performante.

Odată efectuată, verificarea ITP atestă îndeplinirea de către autovehicul a tuturor regulilor tehnice, astfel încât rularea sa pe drumurile publice să se facă în siguranță.

Însă nu de puține ori te-ai confruntat cu lipsa de sincronizare între programul tău și programul stațiilor pe care le aveai în listă. Ba mai mult, vehiculul pe care îl dețineai nu se înscria în lista celor pentru care se făcea controlul în anumite stații. De acum, însă, găsești soluția la Servoplus Filadelfia Autoservice.

SERVOPLUS Șintereag pune la dispoziția deținătorilor de vehicule propria Stație ITP, care va funcționa pe parcursul a 12 ore pe zi de luni până vineri de la ora 8.00 la 20.00, iar sâmbăta – de la 8.00 la 14.00.

Programările se vor face la numerele de telefon: 0758/817065 sau 0787/761463.

Timpul este prețios, ITP-ul este obligatoriu- iar lipsa lui se sancționează cu puncte de penalizare, puncte amendă și reținerea certificatului de înmatriculare, verificarea ulterioară a autovehiculului în vederea redobândirii talonului efectuându-se numai la R.A.R.

Pentru siguranța ta și a mașinii tale, Servoplus Filadelfia Autoservice te așteaptă pe DN 17, la ieșirea din Șintereag spre Beclean, pe partea dreaptă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...