15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Căutat timp de două zile, a fost găsit… La doi pași de casă

Un bărbat din Șintereag a dispărut de acasă, ulterior fiind căutat de către polițiști timp de două zile. Acesta a fost găsit de autorități… În apropierea casei sale.

Polițiștii au căutat încă din data de 02.01.2022 un tânăr de 27 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Dispariția a fost sesizată chiar de mama tânărului, care spunea că acesta are mai multe probleme de sănătate.

Se pare că bărbatul a revenit și a fost găsit de către o echipă a Serviciului de Investigații Criminale în apropierea locuinței sale.

Acesta a fost găsit într-o stare bună de sănătate, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

„A fost găsit într-o stare bună de sănătate în vecinătatea casei. Bărbatul a fost identificat de o echipă a Serviciului de Investigații Criminale”, transmite IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: