20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Ce pandemie?! Ce coronavirus?! Pe Valea Sălăuței PNL-ul sare în brațele sătenilor cu masca sub bărbie

Doru Florin Sas este candidatul PNL la fotoliul de primar din comuna Salva. Acesta a început să umble din poartă în poartă pentru a sta de vorbă cu sălăuanii. Florin Sas a uitat de existența COVID-ului și s-a luat în brațe cu sătenii, iar masca de protecție era prinsă sub bărbie. Faptul că Florin Sas nu a respectat nici o regulă a enervat-o la culme pe o sălăuancă.

Pentru că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar campania electorală și alegerile locale bat la ușă, partidul de guvernănânt PNL a elaborat un ghid sanitar care trebuie respectat. Una dintre măsuri prevede purtarea obligatorie a măștilor de protecție și a mănușilor. Mai multe detalii AICI:

Doru Florin Sas este tânărul candidat pentru Primăria Salva din partea Partidului Național Liberal. Acesta va candida împotriva unuia dintre cei mai longevivi primari din județul nostru. Sas speră că va reuși să îl trimită la vatră pe actualul primar – Gheorghe Onul (PSD), care conduce comuna din 1996.

Pentru a se asigura că își construiește o imagine bună, Sas a luat la pas comuna alături de o armată galbenă pentru a sta de vorbă și pentru a se fotografia atături de sălăuani.

Totul bine și frumos până aici, doar că Doru Florin Sas nu dă doi bani pe recomandările făcute chiar de partidul de care e susținut.

Candidatul PNL și armata galbenă din spate au uitat complet de distanțarea fizică, masca de protecție era purtată sub bărbie, iar de mănuși să nu mai vorbim! Acest lucru a înfuriat-o la culme pe o femeie din Salva care a decis să ne scrie.

„Bună ziua. Vă urmăresc de mult timp și sunteți primii la care m-am gândit. Eu sunt din Salva, dar sunt stabilită la Cluj. Sunt șocată de aceste imagini ale domnului care merge pe la atâția bunici și oameni fără mască. Nu se poate prin intermediul media să fie stabilite niște reguli? Adică nu ai ce căuta la oameni fără mască! Mai ales că te plimbi atâta și îi expui unui pericol atât de mare. Eu nu am nici o treabă cu politica. Nu am culoare politică. Mă bucur că sunt oameni tineri care se implică. M-au frapat imaginile cu atâția oameni vulnerabili și sper să nu fi mers așa, cu astfel de lejeritate de a purta masca sub bărbie, și la mama acasă”, ne-a scris sălăuanca revoltată.

Îl informăm pe Doru Florin Sas, „Un om pentru oameni” – așa cum se autointitulează, că locul măștii este LA GURĂ și PESTE NAS! Nicidecum sub bărbie! Iar distanțarea fizică trebuie păstrată indiferent de gradele pe care le porți. Asta arată că ești „Un om pentru oameni”, dând exemplu și respectând tu însuți regulile.

„Am rămas plăcut surprins când am văzut atâția oameni deschiși, oameni care așteptau să asculte glasul meu și al echipei mele. Vă mulțumesc că ne-ați primit cu brațele deschise, cu căldură și atenție. Vă mulțumesc că mă susțineți și credeți în mine!”, a scris Florin Sas pe Facebook.

Domnule Sas, sperăm ca glasul dumneavoastră și al echipei să nu fi purtat vreun virus pandemic pe sub masca prinsă sub bărbie, iar data viitoare asigurați-vă că respectați regulile partidului care vă susține!

Sursa foto @ Facebook – Doru Florin Sas

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: