6.9 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Ce pandemie?! Ce coronavirus?! Pe Valea Sălăuței PNL-ul sare în brațele sătenilor cu masca sub bărbie

Doru Florin Sas este candidatul PNL la fotoliul de primar din comuna Salva. Acesta a început să umble din poartă în poartă pentru a sta de vorbă cu sălăuanii. Florin Sas a uitat de existența COVID-ului și s-a luat în brațe cu sătenii, iar masca de protecție era prinsă sub bărbie. Faptul că Florin Sas nu a respectat nici o regulă a enervat-o la culme pe o sălăuancă.

Pentru că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar campania electorală și alegerile locale bat la ușă, partidul de guvernănânt PNL a elaborat un ghid sanitar care trebuie respectat. Una dintre măsuri prevede purtarea obligatorie a măștilor de protecție și a mănușilor. Mai multe detalii AICI:

Doru Florin Sas este tânărul candidat pentru Primăria Salva din partea Partidului Național Liberal. Acesta va candida împotriva unuia dintre cei mai longevivi primari din județul nostru. Sas speră că va reuși să îl trimită la vatră pe actualul primar – Gheorghe Onul (PSD), care conduce comuna din 1996.

Pentru a se asigura că își construiește o imagine bună, Sas a luat la pas comuna alături de o armată galbenă pentru a sta de vorbă și pentru a se fotografia atături de sălăuani.

Totul bine și frumos până aici, doar că Doru Florin Sas nu dă doi bani pe recomandările făcute chiar de partidul de care e susținut.

Candidatul PNL și armata galbenă din spate au uitat complet de distanțarea fizică, masca de protecție era purtată sub bărbie, iar de mănuși să nu mai vorbim! Acest lucru a înfuriat-o la culme pe o femeie din Salva care a decis să ne scrie.

„Bună ziua. Vă urmăresc de mult timp și sunteți primii la care m-am gândit. Eu sunt din Salva, dar sunt stabilită la Cluj. Sunt șocată de aceste imagini ale domnului care merge pe la atâția bunici și oameni fără mască. Nu se poate prin intermediul media să fie stabilite niște reguli? Adică nu ai ce căuta la oameni fără mască! Mai ales că te plimbi atâta și îi expui unui pericol atât de mare. Eu nu am nici o treabă cu politica. Nu am culoare politică. Mă bucur că sunt oameni tineri care se implică. M-au frapat imaginile cu atâția oameni vulnerabili și sper să nu fi mers așa, cu astfel de lejeritate de a purta masca sub bărbie, și la mama acasă”, ne-a scris sălăuanca revoltată.

Îl informăm pe Doru Florin Sas, „Un om pentru oameni” – așa cum se autointitulează, că locul măștii este LA GURĂ și PESTE NAS! Nicidecum sub bărbie! Iar distanțarea fizică trebuie păstrată indiferent de gradele pe care le porți. Asta arată că ești „Un om pentru oameni”, dând exemplu și respectând tu însuți regulile.

„Am rămas plăcut surprins când am văzut atâția oameni deschiși, oameni care așteptau să asculte glasul meu și al echipei mele. Vă mulțumesc că ne-ați primit cu brațele deschise, cu căldură și atenție. Vă mulțumesc că mă susțineți și credeți în mine!”, a scris Florin Sas pe Facebook.

Domnule Sas, sperăm ca glasul dumneavoastră și al echipei să nu fi purtat vreun virus pandemic pe sub masca prinsă sub bărbie, iar data viitoare asigurați-vă că respectați regulile partidului care vă susține!

Sursa foto @ Facebook – Doru Florin Sas

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...