-5.4 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 26, 2022

Ce se întâmplă cu creșele din municipiu? Încă nu se știe! Transmixt ia măsuri :

Dacă informația că școlile din toată țara se închid începând de mâine este sigură, deocamdată nu se știe ce se va întâmpla cu creșele. Nici Primăria Bistrița nu știe exact ce să facă, cerând un punct de vedere la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Operatorul de transport ia, de asemenea, măsuri.

Începând de mâine, toate școlile și grădinițele din țară se vor închide până în 22 martie. Despre acest subiect, Bistrițeanul.ro a scris AICI.

Dacă această informație este una sigură, deocamdată nu se știe ce se va întâmpla cu creșele, care nu fac parte din sistemul de învățământ preșcolar.

„Aceste instituții – creșele – nu fac parte din sistemul de învățământ preșcolar. Majoritatea membrilor Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență au considerat necesară solicitarea unui punct de vedere din partea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență”, informează, într-un comunicat de presă, Primăria Bistrița.

De asemenea, municipalitatea a anunțat că a solicitat operatorului de transport în comun Transmixt dezinfectarea constantă a tuturor mijloacelor de transport public în comun.

UPDATE: 

„Ca urmare a informațiilor noi apărute în cursul zilei, Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a fost convocat astăzi, 10.03.2020, pentru a doua oară, de la ora 16:30. Membrii Comitetului au decis în unanimitate măsura suspendării activității creșelor de pe raza Municipiului Bistrița în perioada 11 – 22.03.2020, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade dacă se impune acest lucru”, a transmis Primaria Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...