11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

CEA MAI MARE mare realizare a mandatului: Primarul ne iubește în draci! Ne respectă și știe că merităm!

La sfârșitul lunii februarie 2022, primarul Ioan Turc declara plin de compasiune că în contextul conflictului armat din țara vecină, consider oportună amânarea concertului din 6 martie 2022 care îl avea ca protagonist pe Ștefan Bănică.

Cred că, în aceste zile, este mai potrivit să fim preocupați de evenimentele din Ucraina și de felul în care putem să îi sprijinim pe cei afectați în mod direct de această situație”.

Spectacolul a fost reprogramat pentru 30 aprilie. De ce este 30 aprilie o dată mai potrivită pentru concert și distracție ? S-a mai domolit conflictul din Ucraina? Vi se pare că putem respira ușurați? S-au întors ucrainenii împăcați la casele lor?

Nu tocmai.

Dar the show must go on, vorba cântecului. Și nici compasiunea nu poate dura la nesfârșit. Viața orașului nu se poate opri în loc din cauza rușilor care amenință la graniță…

Mai ales când Mihai Berbunschi însuși trompetează în deschidere cât de dor ne-a fost de aceste momente! Să fim împreună, să socializăm, să ne bucurăm, să ne distrăm! Haideți să ne distrăm în această seară! (…) Să știți că Primăria municipiului Bistrița a făcut toate eforturile pentru ca tinerii să aibă parte de artiștii muzicii românești! Iar cel care a făcut totul posibil ca astăzi să fim împreună este primarul municipiului Bistrița – domnul Ioan Turc!

În uralele tuturor, primarul Ioan Turc a urcat pe scenă salutându-și electoratul cu un triplu Hristos a Înviat!

Mă bucur că suntem din nou împreună! Mă bucur că în Bistrița sunt posibile asemenea momente. Este un lucru absolut deosebit! Vom avea două ore de muzică bună, două ore de spectacol – pentru că meritați! Vă iubim! Vă respectăm! Și vă dorim o seară minunată! Doamne-ajută!

Ce a fost diferit totuși față de alte evenimente organizate de Centrul Cultural Municipal ?

Sacrificiul primarului.

Pentru că noi merităm, pentru că ne iubește și ne respectă foarte mult – băgați de seamă că primarul și-a sacrificat seara de sâmbătă! A transmis el personal tot concertul live. De pe pagina sa de FB !

Mă rog, cârcotașii pot bârfi până poimâine că de filmat – au filmat angajații Centrului Cultural Municipal… Tot ce contează este că angajații au înțeles la momentul potrivit să facă un pas în spate. Să rămână în umbră oleacă. Să nu mai transmită Centrul Cultural Municipal ditamai spectacolul extraordinar – cum s-a întâmplat până acum, la alte evenimente precedente, la fel de extraordinare.

Pentru că de data asta cel care a făcut TOT posibilul este primarul Ioan Turc, cum bine a subliniat și Mihai Berbunschi, în deschidere.

După aia, primarul și-a mai sacrificat o oră pe puțin – tot replicând la mesajele de felicitări, bravo!, Extraordinar!

Și au fost sute de mesaje, nenumărate like-uri și mii de vizualizări ! (Să remarcăm, de asemenea, că nicio altă postare nu are un impact similar…)

Ce concluzie tragem noi de aici? Una care se impune de la sine: concertul ESTE CEA MAI MARE & importantă REALIZARE a mandatului său de primar…!

Unde mai pui că nici nu apare în lista de promisiuni electorale… Pentru că e un bonus la toate celelalte care vor urma.

Așa că de-acum dormim liniștiți. Avem un primar de gașcă. A demonstrat că știe să organizeze și să transmită live un concert extraordinar. Ne iubește în draci. Ne respectă. Știe că merităm. Ce dracu’ să ne dorim în plus…?!

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

 1. Concluzia e simplă: toți dobitocii care-l pupă în c… pe Turc l-au felicitat de parcă el ar fi cântat pe scenă. Ce merit are Turc că a topit 25.000 de euro din bani publici pe spectacolul ăsta? Toacă banii cum vrea el și proștii se înghesuie să-l felicite. Multă lume, puțini oameni.

 2. Cu banii cheltuiti pentru acest concert (25.000 EURO) si cu banii cheltuiti pentru masina presedintelui Consiliului Judetean (30.000 EURO) se putea deschide o mica afacere din care primaria putea sa faca profit si sa aduca bani la bugetul local.
  „Simpatica” administratie avem. „Felicitari”, domnule primar!

 3. Exact asa:
  „Juvenal (poetul latin) conferă expresiei “Panem et circenses” o conotaţie peiorativă, denunţând tentativa împăraţilor, dintr-o perioadă de decadenţă a Romei, de a atrage bunăvoinţa poporului oferindu-i distracţie – jocuri de circ – iar la finalul acestora, hrană cât să-şi potolească foamea. Altfel spus, conducătorii Romei au observat că pot distrage atenţia mulţimii şi pot potoli eventualele nemulţumiri şi revolte cu un preţ destul de mic.”

 4. Intradevar ,astea sunt realizarile dlui Turc , luminite si spectacol , toate pe banii contribuabililor , dar prezentate ca realizari personale. Singurele realizari! Observ ca dl Turc – slab caracter- se desmiarda singur, departandu-se tot mai mult de imperativele mandatului sau. Reformarea administratiei publice locale a primit sub aripa sa pasiv-protectoare un nou avant (negativ), nu numai de ingrosare a numarului de directorasi , dar si de protejare a functionarilor care nu ar avea ce cauta in functiile detinute.. ; dl Turc nu face minimul efort moral de a dovedi ca nu se asociaza cu astfel de abuzuri ,ba , dimpotriva acestia sunt sustinuti fara nici o jena, macar profesionala!a , chiar si in fata instantei.
  Nu pentru rolul de tatuc al clasei functionaresti ati fost votat. Sau ne credeti pe toti idioti care si-au pierdut onestitatea si bunul simt?!

 5. Dragi cetateni bistriteni,

  Inainte sa felicitati primarul pentru “marea” realizare de a organiza un concert de doua ore (chestie pe care orice adult de 18 ani o poate face cu bugetul necesar), reveniti cu picioarele pe pamant si ascultati cum va suna bratele, bucsele si telescoapele masinilor dumneavostra utilizand drumurile municipiului Bistrita! Uitati-va in aplicatia “iReport Bistrita” cate probleme sunt in oras si nu se rezolva! Uitati-va la ce proiecte sunt in desfasurare si cum sunt executate (un mic exemplu sunt pistele de biciclete care sunt facute pentru a rula cate 50 de metri si nu se leaga intre ele)! Uitati-va la lipsa de viziune, lipsa absorbtiei fondurilor europene si a fondurilor de mediu! Cu aceste probleme ne confruntam zilnic dar daca preferati un concert de doua ore… inseamna ca asta meritam 🙂

 6. Nu, d-le Targovet, pistele de biciclete nu sunt nici macar pentru a rula bicicletele 50m, ci pentru a delimita mai clar spatiul de parcare pentru masini, pe marginea strazii.
  In alta ordine de idei, avem de mult timp vreme buna si celebra ”linie verde” este complet data uitarii, intr-un stadiu intermediar de finalizare (vezi str. G. Balan, zona muzeului), pe Crinilor, pista de biciclete (!) idem, pe A. Muresanu, dupa lucrarile la instalatii, idem. Pun pariu ca se va lucra cu fervoare la toamna, cand vin frigul si ploile, ca de obicei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?