21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Concertul cu Ștefan Bănică Jr, amânat! Clădirea Primăriei Bistrița, luminată în culorile Ucrainei!

În contextul evenimentelor din Ucraina, municipalitatea a decis amânarea concertului dedicat Zilei Femeii. Mai mult, sediul Primăriei Bistrița va fi luminat în culorile țării vecine, în semn de solidaritate.

Cu ocazia Zilei Femeii, municipalitatea anunța organizarea unui concert cu solistul Ștefan Bănică Jr.

Date fiind evenimentele din ultima perioadă, administrația locală a decis două lucruri, pentru a arăta solidaritate cu cei din Ucraina.

  1. Concertul se amână

În contextul conflictul armat din țara vecină, consider oportună amânarea concertului din data de 6.03.2022 care îl avea ca protagonist pe Ștefan Bănică.

Cred că, în aceste zile, este mai potrivit să fim preocupați de evenimentele din Ucraina și de felul în care putem să îi sprijinim pe cei afectați în mod direct de această situație.

Spectacolul urmează să fie reprogramat pentru o dată care va fi anunțată ulterior” a transmis primarul Ioan Turc.
2. Sediul primăriei Bistrița- luminat în culorile Ucrainei
În semn de solidaritate a comunității bistrițene cu vecinii din Ucraina, în această seară, de la ora 19.00, pe clădirea principală a Primăriei municipiului Bistrița vor fi proiectate culorile drapelului ucrainean, albastru și galben” a transmis administrația locală.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: