6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Jucătoare ucraineancă de la Gloria Bistrița: Familia mea se află în Ucraina. Sunt cu gândul numai la ei

Yuliya Dumanska, handbalistă care va activa la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud începând cu sezonul viitor, a anunțat că familia sa a rămas în Ucraina.

Portarul de națională s-a născut în Horodenka, Ucraina, în 1996. A ajuns în România în anul 2014, la Baia Mare, de unde a pornit pe drumul performanței. În prezent, este portarul echipei Podravka Vegeta din Croația, formațiune de Champions League. Din sezonul următor este așteptată la Bistrița.

După ce Federația Rusă a început invadarea Ucrainei, Yuliya a făcut un anunț:

„Ucraina se confruntă o perioadă terifiantă. Toată lumea de acasă este speriată. Sper ca totul să se rezolve cât mai repede, vrea ca acest conflict să se oprească cât mai curând. Familia mea se află în Ucraina, sunt cu gândul numai la ei. Vrem pace! Războiul înseamnă durere pentru toată lumea. Războiul nu reprezintă un răspuns pentru nicio problemă. Mă voi ruga pentru Ucraina”, a spus Dumanska pe profilul său de Instagram.

CS Gloria 2018 a transmis un mesaj de solidaritate pentru jucătoarele cu naționalitate ucraineană: „Suntem alături de jucătoarele noastre 𝗩𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝘆𝗻𝗮 𝗦𝗮𝗹𝗮𝗺𝗮𝗸𝗵𝗮 și 𝗬𝘂𝗹𝗶𝘆𝗮 𝗗𝘂𝗺𝗮𝗻𝘀𝗸𝗮, de fosta noastră jucătoare 𝗡𝗮𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮 𝗦𝗮𝘃𝗰𝗵𝘆𝗻, familiile acestora și de curajosul popor ucrainean, în aceste momente dificile.

Suntem îngrijorați de acțiunile militare ruse, regretăm suferințele vecinilor și prietenilor noștri din Ucraina și ne rugăm pentru ei. Avem speranța că acest conflict se va sfârși cât mai curând!
Ми підтримуємо всіх спортсменів з України! Дівчата, ми обіймаємо вас!
Suntem alături de toți sportivii din Ucraina! Fetelor, vă îmbrățișam!”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...