12 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Centura orașului Beclean, la un pas de implementare! „Proiectul va fi realizat mai repede decât ne puteam imagina”

Azi este o zi importantă pentru orașul Beclean! Am primit vestea că „Centura de ocolire a orașului Beclean” se află în lista de proiecte aflate în implementare…! Iată că proiectul mult așteptat de întreaga noastră comunitate va fi realizat mai repede decât ne puteam imagina mulți dintre noi!”, a anunțat primarul Nicolae Moldovan din Beclean.

Primăria Beclean a primit ieri o veste excelentă de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A (CNAIR). Adresa cu nr. 5108/11.08.2020 informează că obiectivul „Centura de ocolire a orașului Beclean” se află în lista de proiecte aflate în implementare la Departamentul de Obținere Finanțări din cadrul CNAIR conform OUG 101/2020.

Am fost înștiințați prin adresa cu Nr. 51081 de către CNAIR că trebuie încheiat un acord de parteneriat între Primăria Beclean și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A, pentru realizarea proiectului prin fonduri europene.

De aceea am introdus imediat pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local care a avut loc azi, 12 august 2020, un punct suplimentar prin care s-a aprobat acordul de parteneriat cu CNAIR-DRDP CLUJ”, a anunțat Nicolae Moldovan, primarul din Beclean.

Acest parteneriat reprezintă certitudinea că etapa de proiectare și execuție va fi realizată de către UAT Beclean. Vor avea parte și de suportul echipei de experți din cadrul CNAIR, pe tot parcursul derulării proiectului, în toate etapele administrative, până la finalizarea acestui demers – a mai explicat Nicolae Moldovan.

„Încheierea acestui acord de parteneriat a fost aprobată în unanimitate de consilierii locali”, a mai transmis primarul din Beclean. 

Centura de ocolire a orașului Beclean face legătura dintre Drumul Expres DX4A Dej-Beclean-Bistrița și Drumul Trans Regio TR45 Beclean-Salva. Proiectul are o valoare de aproximativ 15 milioane de euro. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...