30.8 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

Cheloo și năsăudeanul Mihai Ban vor reprezenta România, la Dakar 2025! Mașina de concurs, prezentată la iUmor

Rapperul Cheloo a făcut cunoscut faptul că se pregătește, alături de năsăudeanul Mihai Ban, de Dakar 2025. Cei doi vor reprezenta România cu o mașină nouă, ce va fi prezentată în cadrul emisiunii iUmor, în luna mai.

Rapperul Cheloo, alături de năsăudeanul Mihai Ban, se întorc la Dakar, în ediția de la început de 2025. Anunțul a fost făcut chiar de către Cheloo, într-o filmare publicată pe o rețea de socializare. Mihai Ban a fost prezent și anul acesta, însă a asigurat doar asistența tehnică.

„Am fost atacat de un val de nostalgie și mi-am dat seama că Transilvania Rally Team pleacă la Dakar. Contrar așteptărilor, plecăm la Dakar în aceeași formulă: Mihai Ban și Cheloo”, a spus Cheloo.

Cei doi vor concura cu o mașină nou, care va fi prezentată în 14 mai, în cadrul emisiunii iUmor.

Mihai Ban și Cheloo au compus, în 2022, primul echipaj românesc care a terminat celebrul raliu, în 40 de ani de competiție. Cei doi s-au clasat pe locul 54 la clasamentul general al grupei auto și pe locul 26 la clasa lor.

Cursa se întinde pe aproape 8.000 de km și este o combinație de viteză, anduranță și stategie. Aceasta are loc în prima lună din an.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.