2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Chirurgii ortopezi Bogdan Bumbu și Bogdan Oprea au operat alături de un reputat profesor în Ortopedie și Traumatologie din Danemarca

„Ne perfecționăm alături de cei mai buni” – a fost mesajul managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, ec. Gabriel Lazany, care a anunțat astfel prezența prof. dr. Uffe Christiansen Jørgensen în sala de operații alături de chirurgii ortopezi dr. Bogdan Bumbu (șeful secției Ortopedie) și dr. Bogdan Oprea. 

Șeful catedrei de Ortopedie și Traumatologie Sportivă al University of Southern Denmark și șeful secției de Ortopedie și Traumatologie Sportivă din cadrul Spitalului Universitar Odense (Danemarca) – prof. dr. Uffe Christiansen Jørgensen – a ajuns la Bistrița pentru a asigura suport și îndrumare în intervenția chirurgicală la tendonul Ahilean al unei sportive de performanță. Operația a fost una complexă și urma să rezolve recidiva care se instala în acest caz, o provocare medicală. 

„Sunt bucuros că am fost vizitați de domnul Prof. Dr. Uffe Christiansen Jørgensen, profesor și șef al catedrei de Ortopedie și Traumatologie Sportivă la University of Southern Denmark și șeful secției de Ortopedie și Traumatologie Sportivă din cadrul Spitalului Universitar Odense (Danemarca). Alături de domnul Prof. Dr. Uffe Christiansen Jørgensen am intervenit chirurgical pentru tratamentul unei leziuni recidivante de tendon Ahilean în cazul unei sportive de performanță. Îi mulțumesc domnului Prof. Dr. Uffe Christiansen Jørgensen pentru vizita specială pe care ne-a făcut-o și așteptăm ca această frumoasă colaborare și experiență să se repete și în viitor. Împreună cu șeful secției de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița – dr. Bogdan Bumbu, și întreg colectivul secției, învățăm de la cei mai buni, ca să fim mai buni!”, a fost mesajul transmis aseară, după interveția chirurgicală, de dr. Bogdan Oprea, medic specialist în Ortopedie la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...