12.3 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Chirurgii ortopezi Bogdan Bumbu și Bogdan Oprea au operat alături de un reputat profesor în Ortopedie și Traumatologie din Danemarca

„Ne perfecționăm alături de cei mai buni” – a fost mesajul managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, ec. Gabriel Lazany, care a anunțat astfel prezența prof. dr. Uffe Christiansen Jørgensen în sala de operații alături de chirurgii ortopezi dr. Bogdan Bumbu (șeful secției Ortopedie) și dr. Bogdan Oprea. 

Șeful catedrei de Ortopedie și Traumatologie Sportivă al University of Southern Denmark și șeful secției de Ortopedie și Traumatologie Sportivă din cadrul Spitalului Universitar Odense (Danemarca) – prof. dr. Uffe Christiansen Jørgensen – a ajuns la Bistrița pentru a asigura suport și îndrumare în intervenția chirurgicală la tendonul Ahilean al unei sportive de performanță. Operația a fost una complexă și urma să rezolve recidiva care se instala în acest caz, o provocare medicală. 

„Sunt bucuros că am fost vizitați de domnul Prof. Dr. Uffe Christiansen Jørgensen, profesor și șef al catedrei de Ortopedie și Traumatologie Sportivă la University of Southern Denmark și șeful secției de Ortopedie și Traumatologie Sportivă din cadrul Spitalului Universitar Odense (Danemarca). Alături de domnul Prof. Dr. Uffe Christiansen Jørgensen am intervenit chirurgical pentru tratamentul unei leziuni recidivante de tendon Ahilean în cazul unei sportive de performanță. Îi mulțumesc domnului Prof. Dr. Uffe Christiansen Jørgensen pentru vizita specială pe care ne-a făcut-o și așteptăm ca această frumoasă colaborare și experiență să se repete și în viitor. Împreună cu șeful secției de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița – dr. Bogdan Bumbu, și întreg colectivul secției, învățăm de la cei mai buni, ca să fim mai buni!”, a fost mesajul transmis aseară, după interveția chirurgicală, de dr. Bogdan Oprea, medic specialist în Ortopedie la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.