25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Cinci tineri ce ar fi fost drogați, din care unul în stare de inconștiență, găsiți de un jandarm, în timpul liber

Descoperire neobișnuită în această după-masă, pe o stradă din municipiu. Un jandarm aflat în timpul liber a observat cinci tineri care aveau un comportament neobișnuit. Unul dintre ei era căzut în zăpadă, inconștient. Se pare că aceștia ar fi fost sub influența unor substanțe necunoscute.

Pe strada Rodnei din municipiu, un jandarm aflat în timpul liber, a observat în această după-masă mai mulți tineri cu un comportament ciudat. Mai mult, a observat că unul dintre aceștia zăcea în zăpadă, inconștient.

Imediat a chemat colegii de serviciu.

Unul dintre tineri avea asupra sa și un plic cu o substanță vegetală necunoscută. Cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de consum, respectiv deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, explică reprezentanții IJJ BN.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, au fost duși la sediul Poliției pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.