25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Cinci tineri ce ar fi fost drogați, din care unul în stare de inconștiență, găsiți de un jandarm, în timpul liber

Descoperire neobișnuită în această după-masă, pe o stradă din municipiu. Un jandarm aflat în timpul liber a observat cinci tineri care aveau un comportament neobișnuit. Unul dintre ei era căzut în zăpadă, inconștient. Se pare că aceștia ar fi fost sub influența unor substanțe necunoscute.

Pe strada Rodnei din municipiu, un jandarm aflat în timpul liber, a observat în această după-masă mai mulți tineri cu un comportament ciudat. Mai mult, a observat că unul dintre aceștia zăcea în zăpadă, inconștient.

Imediat a chemat colegii de serviciu.

Unul dintre tineri avea asupra sa și un plic cu o substanță vegetală necunoscută. Cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de consum, respectiv deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, explică reprezentanții IJJ BN.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, au fost duși la sediul Poliției pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.