16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

CINE visează la un fotoliu în conducerea USR-PLUS. Viceprimarul, subprefectul și un deputat se pregătesc să intre în luptă

La finalul acestei luni vor avea loc alegerile pentru conducerea organizației municipale a USR-PLUS. La începutul lunii viitoare vor avea loc alegerile pentru organizația județeană a formațiunii politice. Printre cei ce se pregătesc să intre în luptă se numără viceprimarul, subprefectul, dar și un deputat.

USR-PLUS se pregătește să-și aleagă conducerea, după fuziune. În întreaga țară în această perioadă au loc alegeri interne. La Bistrița, pentru conducerea organizației municipale, alegerile sunt programate pentru data de 27 iunie.

Deocamdată, singurul care și-a anunțat candidatura a fost consilierul local USR Nicu Pavelean. Alți contracandidați pot apărea inclusiv săptămâna viitoare. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este cu 3 zile înainte de alegeri.

La organizația județeană lucrurile par să fie mai complicate. Deocamdată și-ar fi manifestat intenția de a intra în luptă viceprimarul Călin Stan, subprefectul Lorand Toth și deputatul Lorant Sas. Alegerile pentru conducerea organizației județene vor avea loc în data de 4 iulie.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Interesant cum s-au cernut incet toti oamenii ok din USR si au ramas doar oportunistii si parsivii sa se lupte pentru ciolan.
    Pacat, prin foamea voastra de putere ati relegitimizat vechile partide si vechile metehne. “Toti sunt la fel”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.