19.1 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

CINE visează la un fotoliu în conducerea USR-PLUS. Viceprimarul, subprefectul și un deputat se pregătesc să intre în luptă

La finalul acestei luni vor avea loc alegerile pentru conducerea organizației municipale a USR-PLUS. La începutul lunii viitoare vor avea loc alegerile pentru organizația județeană a formațiunii politice. Printre cei ce se pregătesc să intre în luptă se numără viceprimarul, subprefectul, dar și un deputat.

USR-PLUS se pregătește să-și aleagă conducerea, după fuziune. În întreaga țară în această perioadă au loc alegeri interne. La Bistrița, pentru conducerea organizației municipale, alegerile sunt programate pentru data de 27 iunie.

Deocamdată, singurul care și-a anunțat candidatura a fost consilierul local USR Nicu Pavelean. Alți contracandidați pot apărea inclusiv săptămâna viitoare. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este cu 3 zile înainte de alegeri.

La organizația județeană lucrurile par să fie mai complicate. Deocamdată și-ar fi manifestat intenția de a intra în luptă viceprimarul Călin Stan, subprefectul Lorand Toth și deputatul Lorant Sas. Alegerile pentru conducerea organizației județene vor avea loc în data de 4 iulie.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Interesant cum s-au cernut incet toti oamenii ok din USR si au ramas doar oportunistii si parsivii sa se lupte pentru ciolan.
    Pacat, prin foamea voastra de putere ati relegitimizat vechile partide si vechile metehne. “Toti sunt la fel”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...