13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Cinema nou la Bistrița! Succesul Cinematografului Dacia a dat aripi investitorilor

Anul acesta, la Bistrița s-ar putea inaugura încă un cinematograf. Operatorul român Happy Cinema a anunțat că va amenaja cinematografe în Bistrița și Alexandria. Acestea ar avea parte de tehnologie de ultimă generație.

Operatorul român Happy Cinema a anunțat că va deschide anul acesta noi cinematografe în Bistrița și Alexandria. În Bistrița-Năsăud există un singur cinematograf, este vorba despre Dacia, care a fost renovat și retehnologizat. Acesta este unul dintre cele mai productive cinematografe din țară.

Valoarea investiției în dezvoltarea de noi cinematografe va fi de peste 7 milioane de euro. Sălile vor avea parte de tehnologie de ultimă generație. Deocamdată nu se știe dacă cinematograful de la Bistrița va fi deschis în cadrul unui centru comercial sau în alt tip de locație.

„România este una dintre țările cu cele mai puține cinematografe din Europa, există încă foarte multe orașe mari fără niciun cinema. Dorim să aducem România în fruntea clasamentului european și să deschidem cinematografe mai ales în orașe în care locuitorii nu au posibilitatea de a merge la cinema. Dorim să oferim posibilitatea românilor să vadă filme pe marele ecran, să se bucure de producții în premieră și de o experiență remarcabilă în sălile Happy Cinema”, spune Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: