16.1 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Circulația a 8 trenuri ce tranzitau județul nostru, pentru transportul elevilor, suspendată!

CFR a anunțat suspendarea circulației mai multor trenuri, din cauza coronavirusului. S-a ales această măsură deoarece trenurile respective deserveau, în mod special, elevii. 8 trenuri care tranzitau județul nostru au fost suspendate. AFLĂ care:

Transportul în comun, cu microbuz, autobuz sau tren, trebuie făcute după anumite măsuri impuse, acum, de pandemia de coronavirus.

În acest context, CFR a decis suspendarea circulației mai multor trenuri. Acestea deserveau, în mod special, elevii. Cum școala s-a suspendat, s-a impus astfel și suspendarea transportului aferent.

8 trenuri care tranzitau județul nostru au fost astfel suspendate.

  • 4109 Bistrița Nord-Dej Călători
  • 4134 Sighetu Marmației-Cluj Napoca
  • 4143 Deda-Bistrița Nord
  • 4142 Bistrița Nord-Deda
  • 4483 Ilva Mică-Beclean pe Someș
  • 4484 Dej Călători-Ilva Mică
  • 4702 Beclean pe Someș- Ilva Mică
  • 4703 Ilva Mică-Cluj Napoca
Mai jos, o parte din comunicatul CFR pe care, integral, îl puteți citi AICI.

CFR Călători monitorizează atent gradul de ocupare a trenurilor în condițiile în care mai multe companii/societăți au anunțat program redus sau munca de la domiciliu pentru angajații lor. În aceste condiții este posibilă suspendarea unor trenuri de navetă. Orice modificare în graficul de circulație al trenurilor va fi anunțată public.

În toate situațiile, măsurile de suspendare temporară a unor trenuri vor fi luate astfel încât se se asigure în continuare mobilitatea pasagerilor și să se adapteze cât mai bine cerințelor de trafic pe intervalele orare cele mai solicitate ale unei zile. Măsurile luate în această perioadă de către companie au ca scop  restrângerea răspândirii infecției cu Covid-19, protecția, siguranța și securitatea călătorilor și a personalului propriu.

De asemenea, întrucât Ucraina sistează începând cu data de 17.03.2020, circulația trenurilor internaționale de călători pe teritoriul său, CFR Călători limitează circulația trenurilor internaționale 380/381 București Nord – Suceava – Vadu Siretului și retur, până la/de la Suceava și suspendă circulația trenurilor 1384/1385 Suceava – Vadu Siretului și retur.

În funcție de evoluția situației, în concordanță cu măsurile luate și de celelalte administrații feroviare din țările vecine, graficul de circulație poate include suspendarea și altor trenuri internaționale.

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din staţii sau:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!