25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Cireșe pe săturate, de vineri, în Livada TeTa din Pinticu! Puteți culege și pentru acasă

Iubitorii de cireșe sunt așteptați, începând de vineri, în Livada TeTa din Pinticu, să se răsfețe cu fructe pe săturate sau să le culeagă pentru a le savura acasă, alături de cei dragi, anunță proprietarii.

Începând de vineri, Livada TeTa își deschide porțile pentru iubitorii de cireșe.

Pentru că se anunță mulți doritori, am hotărât ca, pentru acest an, programul să fie ZILNIC în intervalul orar 09:00 – 19:00.

Taxa de intrare pentru consumul nelimitat de cireșe este de 10 lei, cu excepția copiilor sub 10 ani care beneficiază de intrare gratuită. Pentru cei care doresc să culeagă cireșe pentru acasă, prețul este 10 lei/kg.

Pentru grupurile organizate de juniori, avem rugămintea să fim contactați telefonic în prealabil, pentru a le putea oferi acestora atenția potrivită„, anunță proprietarii.

Livada TeTa se află în satul Pinticu, comuna Teaca (locație Google Maps: https://goo.gl/maps/W6S2PhHJyTe187no6).

Traseul recomandat, din Bistrița, este Bistrița – Budacul de Jos – Buduș – Șieu – Posmuș-Livada TeTa (acest traseu nu se găsește pe Google Maps deoarece este recent finalizat) – mai spun aceștia.

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0741 741 997.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...