4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

VIDEO – Scenariu de vis cu Nicolas Cage, drama pilotului Enzo Ferrari și o comedie românească, de astăzi, la Cinema Dacia

Ce-ai face dacă într-o zi ai apărea pe nepregătite în visele sau coșmarurile tuturor oamenilor? De astăzi, la Cinema Dacia, aveți ocazia să urmăriți în premieră pelicula Scenariu de vis (Dream Scenario), cu Nicolas Cage în rolul unui profesor copleșit de celebritate.

Nicolas Cage este un familist apatic, profesor cu o afinitate pentru biologia evoluționistă, anxios în fața propriului anonimat. Într-o zi, descoperă că a început să apară în visele altor oameni într-un ritm exponențial.

Ca și în viață, prezența lui în aceste vise este banală și neintruzivă. Este pur și simplu acolo, privind indiferent la fanteziile și coșmarurile străinilor. Cu toate acestea, devine o celebritate peste noapte și este copleșit de atenția care i s-a refuzat de mult.

Coprodus de Ari Aster – un alchimist desăvârșit al horrorului suprarealist și al comediei anxioase – Scenariu de vis continuă ca un fel de inversare comică a filmului A Nightmare on Elm Street, cu Paul în proverbialul pulover cu dungi terorizând populația. Dar, aici, el se confruntă cu realitatea…

Tot de astăzi, la Cinema Dacia puteți urmări comedia românească Tati part-time cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale. 

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a făcut aproape orice compromis necesar este pus în pericol când apare Maya (Eva Măruță), fina lui de 8 ani. Avocatul află intempestiv că trebuie sa aibă grijă de ea, deși nu se pricepe deloc cu copiii.

Viața lui este dată peste cap, însă nici Maya nu e prea încântată de noul ei „tati part-time”. Va face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă…?

Filmul biografic Ferrari (cu Adam Driver, Shailene Woodley, Penélope Cruz, Sarah Gadon, Jack O’Connell) poate fi vizionat tot de astăzi, la Cinema Dacia. 

Este vara anului 1957. Dincolo de spectacolul de Formula 1, fostul pilot Enzo Ferrari este în plină criză. Acum zece ani, împreună cu soția sa, Laura, a construit o fabrică de la zero, aflată la momentul actual în pragul falimentului. Căsnicia lor volatilă a fost afectată de moartea unuia dintre fii, Dino, cu un an mai devreme…

Ce alte filme puteți vedea la Cinema Dacia aflați accesând programul – AICI

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.