25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Clubul Lions a donat 1.000 de perechi de papuci pentru ucrainenii din mijlocul războiului

Clubul Lions din Bistrița a donat 1.000 de perechi de papuci pentru ucrainenii rămași în țară. Acestea vor ajunge, cu ajutorul altor două cluburi Lions, într-o tabără de refugiați din Ucraina.

Clubul Lions a achiziționat 1.000 de perechi de încălțăminte nouă, care vor ajunge la o tabără de refugiați din Ucraina.

Clubul Lions Trasilvania a asigurat transportul lor până la vamă, iar Clubul Lions Satu Mare va sorta încălțămintea pe categorii și o va completa. Același club va asigura și trimiterea pachetelor în Ucraina.

Încălțămintea va ajunge într-o tabără de refugiați din Ucraina, unde sunt cazați 650 de refugiați, care au mare nevoie de încălțăminte de vară.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...