20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

COD PORTOCALIU de vreme severă imediată!

Meteolorogii au emis cu puțin timp în urmă un COD PORTOCALIU de vreme severă imediată. Va ploua torențial și se așteaptă cantități însemnate de apă.

Județul nostru se află până la ora 16:30 sub COD PORTOCALIU de furtună. Plouă torenţial acum în Bistrița şi se aşteaptă cantităţi de apă de peste 35 de litri pe metru pătrat. În plus, sunt coduri galbene de ploi, vijelii, grindină, dar şi de inundaţii până mâine la ora 16:00.

Localitățile vizate de CODUL PORTOCALIU emis de meteorologi este valabil pentru localitățile Teaca, Lechința, Urmeniș, Budești, Sânmihaiu de Câmpie, Milaș, Miceștii de Câmpie și Silivașu de Câmpie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!