26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

VIDEO: Carambol pe pasarela de la Beclean! Patru autoturisme avariate!

Un accident rutier a avut loc pe pasarela de la Beclean. În cele patru autoturisme avariate se aflau opt persoane. Traficul a fost blocat total, iar în prezent se circulă alternativ.

Echipaje medicale și ale poliției sunt prezente în aceste momente pe pasarela de la Beclean. Un accident rutier a avut loc în zona respectivă, în urmă cu aproximativ jumătate de oră.

Patru mașini au fost avariate. În acestea se aflau opt persoane printre care și doi copii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Traficul a fost blocat integral, preț de minute bune. În aceste momente, traficul se desfășoară cu dificultate, alternativ, pe o bandă de mers.

[arve url=”https://www.facebook.com/xkyz.lukyano/videos/2220782717958243/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

UPDATE 

Conform reprezentanților IPJ BN, din primele verificări a rezultat faptul că, pe pasarela dintre Șintereag și Beclean, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Reghin, din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa. În urma impactului, acesta a fost proiectat în alte două autoturisme care circulau pe aceeași direcție de mers, respectiv Beclean-Bistrița.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest-rezultatele negative.

Sursă video- Știri din Beclean

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: