12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

CODUL PORTOCALIU și CODUL ROȘU de vreme rea au lăsat în urma lor mai multe gospodării inundate!

Cele două coduri de vreme rea, PORTOCALIU și ROȘU, emise pentru județul Bistrița-Năsăud au lăsat în urma lor mai multe gospodării inundate. Primele pagube evaluate:

Județul Bistrița-Năsăud s-a aflat sub două coduri de vreme rea, un COD PORTOCALIU pentru întreg județul și un COD ROȘU pentru localitățile Năsăud, Beclean, Nimigea, Căianu Mic, Șintereag, Braniștea, Nușeni, Salva, Șieu Odorhei, Chiuza.

În urma avertizărilor meteorologice cod portocaliu și roșu, până la această oră primele pagube evaluate sunt următoarele:

  • Beclean: pe o stradă a fost inundată o curte, un subsol și o bucătărie de vară, intervine un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean;
  • Rusu de Jos: o curte și un subsol inundate, intervine un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean;
  • Feldru: pe o strada au fost inundate cinci curți și subsoluri, intervine SVSU Feldru;
  • Sărata: o curte inundată, intervine SVSU Bistrița;
  • Buduș: a fost inundată o curte și un subsol, intervine SVSU Budacu de Jos;
  • Perișor: un subsol inundat, intervine SVSU Zagra.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița transmite că monitorizează situația în permanență.

UPDATE:

În localitatea Susenii Bârgaului, a fost inundată o gospodărie, intervine Garda de Intervenție Prundu Bârgaului.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: