13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

CODUL PORTOCALIU și CODUL ROȘU de vreme rea au lăsat în urma lor mai multe gospodării inundate!

Cele două coduri de vreme rea, PORTOCALIU și ROȘU, emise pentru județul Bistrița-Năsăud au lăsat în urma lor mai multe gospodării inundate. Primele pagube evaluate:

Județul Bistrița-Năsăud s-a aflat sub două coduri de vreme rea, un COD PORTOCALIU pentru întreg județul și un COD ROȘU pentru localitățile Năsăud, Beclean, Nimigea, Căianu Mic, Șintereag, Braniștea, Nușeni, Salva, Șieu Odorhei, Chiuza.

În urma avertizărilor meteorologice cod portocaliu și roșu, până la această oră primele pagube evaluate sunt următoarele:

  • Beclean: pe o stradă a fost inundată o curte, un subsol și o bucătărie de vară, intervine un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean;
  • Rusu de Jos: o curte și un subsol inundate, intervine un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean;
  • Feldru: pe o strada au fost inundate cinci curți și subsoluri, intervine SVSU Feldru;
  • Sărata: o curte inundată, intervine SVSU Bistrița;
  • Buduș: a fost inundată o curte și un subsol, intervine SVSU Budacu de Jos;
  • Perișor: un subsol inundat, intervine SVSU Zagra.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița transmite că monitorizează situația în permanență.

UPDATE:

În localitatea Susenii Bârgaului, a fost inundată o gospodărie, intervine Garda de Intervenție Prundu Bârgaului.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.