26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

FOTO: Impresionantă colecție! Și câteva imagini care îți taie respirația…

A început în urmă cu mai bine de 30 de ani… cu un aparat SMENA 8. Iar după ani de zile, a ajuns la o colecție impresioantă. Dar și la imagini care îți taie respirația…! Un jandarm din Beclean ne amintește unde merită să căutăm  frumusețea și fericirea:

Plutonierul adjutant Ioan Vlad este subofițer în cadrul Plutonului de Jandarmi Beclean. Este pasionat de fotografie de mai bine de 30 de ani. Pasiunea sa a început cu un aparat foto rusesc Smena 8. A continuat cu multă răbdare, fiindcă face acest lucru pentru sufletul lui…

Iar atunci când ești pasionat de frumos, orice imagine surprinsă de obiectivul camerei foto are șanse să transmită întreaga emoție din suflet.

Plutonierul Ioan Vlad admite că pasiunea sa pentru fotografie merge dincolo de fotografiatul în sine. Fiecare aparat foto care i-a trecut prin mână, la un moment dat, a devenit obiect de colecție. Așa se face că Ioan Vlad a ajuns la o colecție de peste 50 de aparate foto!

Lumea în care trăim ne obligă să ne planificăm cu atenție fiecare clipă, pentru a reuși în ceea ce ne propunem. Și de multe ori uităm să ne oprim din când în când, pentru a-i privi pe cei din jur. Pentru a simți vântul… Pentru a asculta oamenii sau a răspunde la zâmbetul copiilor. Pentru a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte… Frumusețea și fericirea trebuie căutate în lucrurile mărunte care ne înconjoară….”, consideră Ioan Vlad.

În urmă cu câțiva ani a obținut un binemeritat loc II la un concurs de fotografie organizat de Ministerul Transporturilor – CFR Călători – cu ocazia Zilei Libertății de Mișcare. Dar dincolo de orice premiu sau distincție, Ioan Vlad a înțeles că lumea este întotdeauna frumoasă, dacă o privești din unghiul potrivit!

De fiecare dată când o albină, un fluture, un peisaj sau un curcubeu apar în fața aparatului său de fotografiat, toate se transformă în cadre și emoții care îți taie respirația… 

Ca să vă convingeți – priviți următoarele instantanee, publicate de Jandarmeria Bistrița:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...