1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Compania bistrițeană DIMEX 2000 luptă pentru construirea centurii metropolitane Cluj

Compania bistrițeană Dimex 2000 și-a depus oferta – într-o asociere cu alte patru firme – pentru realizarea centurii metropolitane a Clujului, a anunțat primarul Emil Boc.

O veste bună pentru centura metropolitană a Clujului: Avem un ofertant la licitația pentru realizarea centurii. Urmează perioada de evaluare, maxim 90 zile lucrătoare”, a anunțat primarul Clujului Emil Boc.

Acesta a explicat pe pagina sa de socializare că astăzi s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor pentru realizarea Centurii Metropolitane a Clujului, tronsonul 2.
Proiectul are o valoare de licitație de 3.525.487.694,39 lei fără TVA.
A fost depusă o ofertă din partea Asocierii CON-A OPERATIONS, DIMEX 2000, HYDROSTROY AD, CONCELEX și Automagistral-Pivden.
Precizez faptul că licitația pentru primul tronson al centurii metropolitane a fost adjudecată”, a mai spus Emil Boc.
Foto @ Emil Boc Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...