28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Compania bistrițeană DIMEX 2000 luptă pentru construirea centurii metropolitane Cluj

Compania bistrițeană Dimex 2000 și-a depus oferta – într-o asociere cu alte patru firme – pentru realizarea centurii metropolitane a Clujului, a anunțat primarul Emil Boc.

O veste bună pentru centura metropolitană a Clujului: Avem un ofertant la licitația pentru realizarea centurii. Urmează perioada de evaluare, maxim 90 zile lucrătoare”, a anunțat primarul Clujului Emil Boc.

Acesta a explicat pe pagina sa de socializare că astăzi s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor pentru realizarea Centurii Metropolitane a Clujului, tronsonul 2.
Proiectul are o valoare de licitație de 3.525.487.694,39 lei fără TVA.
A fost depusă o ofertă din partea Asocierii CON-A OPERATIONS, DIMEX 2000, HYDROSTROY AD, CONCELEX și Automagistral-Pivden.
Precizez faptul că licitația pentru primul tronson al centurii metropolitane a fost adjudecată”, a mai spus Emil Boc.
Foto @ Emil Boc Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.