1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO: Imagini cât o mie de cuvinte. Peisaje spectaculoase, de toamnă-iarnă, din Bistrița-Năsăud

Ca de fiecare dată, fotograful amator Gavrilă Albert ne uimește cu poze spectaculoase. În acest sfârșit de săptămână, el a surprins cu aparatul foto mai multe peisaje de toamnă-iarnă din munții noștri. Imagini cât o mie de cuvinte…

Gavrilă Albert a cutreierat și în acest weekend munții din județul nostru, în căutare de peisaje și fotografii de excepție.

Acesta a postat, pe pagina sa de Facebook, frumuseți una și una, pe care le-a surprins cu aparatul foto din mai multe zone, cum ar fi Pasul Tihuța sau Dealul Negru.

Peisaje de toamnă-iarnă în Pasul Tihuța (Piatra Fântânele), Munții Bârgăului și Munții Călimani (Dealul Negru) – 19 noiembrie 2023″, spune Gavrilă Albert despre imaginile postate.

În fotografii pot fi observate Mănăstirea Piatra Fântânele și Hotelul Dracula, din Pasul Tihuța, vârfurile Heniu Mic, Heniu Mare și Muncelul din Munții Bârgăului sau vârfurile Roșu, Ineuț și Ineu din Munții Rodnei.

Sursă foto Facebook Gavrilă Albert

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Mulțumim pentru minunatele imagini de toamnă-iarnă! Un neobosit și iubitor de natură, dl Albert , ne aduce aminte că oricând îți poți bucura ochii cu peisaje de poveste!
    Nu încetați să fotografiați chiar dacă vă considerați doar „amator” în arta fotografică!
    Dintr-un scaun cu rotile vă urmăresc fiecare evadare în natură! Tare m-au bucurat și drumețiile dvs din Apuseni , de la Dumești!
    Cu admirație , Ioan Baciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...