22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: Imagini cât o mie de cuvinte. Peisaje spectaculoase, de toamnă-iarnă, din Bistrița-Năsăud

Ca de fiecare dată, fotograful amator Gavrilă Albert ne uimește cu poze spectaculoase. În acest sfârșit de săptămână, el a surprins cu aparatul foto mai multe peisaje de toamnă-iarnă din munții noștri. Imagini cât o mie de cuvinte…

Gavrilă Albert a cutreierat și în acest weekend munții din județul nostru, în căutare de peisaje și fotografii de excepție.

Acesta a postat, pe pagina sa de Facebook, frumuseți una și una, pe care le-a surprins cu aparatul foto din mai multe zone, cum ar fi Pasul Tihuța sau Dealul Negru.

Peisaje de toamnă-iarnă în Pasul Tihuța (Piatra Fântânele), Munții Bârgăului și Munții Călimani (Dealul Negru) – 19 noiembrie 2023″, spune Gavrilă Albert despre imaginile postate.

În fotografii pot fi observate Mănăstirea Piatra Fântânele și Hotelul Dracula, din Pasul Tihuța, vârfurile Heniu Mic, Heniu Mare și Muncelul din Munții Bârgăului sau vârfurile Roșu, Ineuț și Ineu din Munții Rodnei.

Sursă foto Facebook Gavrilă Albert

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Mulțumim pentru minunatele imagini de toamnă-iarnă! Un neobosit și iubitor de natură, dl Albert , ne aduce aminte că oricând îți poți bucura ochii cu peisaje de poveste!
    Nu încetați să fotografiați chiar dacă vă considerați doar „amator” în arta fotografică!
    Dintr-un scaun cu rotile vă urmăresc fiecare evadare în natură! Tare m-au bucurat și drumețiile dvs din Apuseni , de la Dumești!
    Cu admirație , Ioan Baciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...